in

Moeder van tiener wordt plotseling ziek – dan onthullen medische verslagen het verschrikkelijke familiegeheim.

Ze zeggen dat elke familie z’n geheim heeft. Dat is wellicht waar, maar geen geheim is zo duister als het verhaal van Monica Libao. Monica groeide op als enig kind van haar ouders Pablo en Burma. Toen ze 15 jaar oud was, waren ze al 28 keer verhuisd. Bijna twee keer per jaar.

Als tiener werd ze een beetje achterdochtig en ze wilde weten waarom ze zoveel verhuisden. Monica was nooit in staat om vrienden te maken omdat ze constant verhuisden, en er waren nooit schoolfoto’s of foto’s van haar in huis.

Toen Monica 16 jaar oud was, werd haar moeder ziek en moest het meisje enkele medische verslagen naar het ziekenhuis brengen waar ze behandeld werd. Nieuwsgierig als ze was, bladerde ze door de verslagen op zoek naar antwoorden op haar vragen.

Wanneer ze de verslagen begon te lezen, was ze geschokt. Burma had een hysterectomie ondergaan – een chirurgische procedure waarbij de baarmoeder verwijderd wordt – 15 jaar voordat Monica geboren werd.

Lees ook  Zit je vaak verstopt? Dit is waarschijnlijk de oorzaak en het ligt niet alleen aan je eten!

De ontdekking was het begin van talrijke confrontaties en verklaringen over hoe Monica bij Burma en Pablo eindigde … en wie haar echte moeder was.

Uiteindelijk kon Monica enkele dingen achterhalen. Eerst werd ze verteld dat ze de dochter was van haar halfzus, die 19 jaar ouder was.

Toen ze haar halfzus met het verhaal confronteerde, kreeg ze te horen dat haar ouders haar geruild hadden voor een busticket naar New York. Dan ontdekte Monica haar geboorteattest en zag ze dat het pas ingevuld werd toen ze zeven jaar oud was, en dat er geen enkele verwijzing was naar een dokter of ziekenhuis.

Jaren later, tijdens een familiebijeenkomst, stelde Monica haar moeder Burma nog een laatste keer de vraag. Op dat moment onthulde haar halfzus nog een meer schokkend verhaal, over hoe Burma haar als baby moest verbergen voor de politie.

Plotseling schoten haar enkele herinneringen te binnen over hoe ze haar vader had horen praten over iets verbergen in een kartonnen doos in een bar en iets over wegversperringen en dat ze de waarheid moesten vertellen.

Lees ook  Ouders binden 16-jarige zoon vast aan stoel en mishandelen hem met ijzeren staaf

Monica begon te vrezen dat ze misschien gekidnapt was uit Miami, Florida, ergens in de jaren ’60. Hoewel haar ouders het geheim meenamen in hun graven, blijft Monica ervan overtuigd dat ze als baby gestolen werd. DNA-testen bewezen dat ze geen enkele biologische link heeft met de personen van wie ze dacht dat het familie was.

Tot op de dag van vandaag blijft haar afkomst een groot mysterie. Ze hoopt te blijven graven totdat ze eindelijk de antwoorden kent. Maar de mogelijkheid is inderdaad erg groot dat ze als baby gekidnapt werd door Pablo en Burma.

De sociale media helpt elke dag mensen herenigen. Samen kunnen we helpen om de puzzels van haar verleden in elkaar te leggen door dit verhaal te DELEN met je vrienden!

Ze stuurde nog een berichtje naar haar moeder. Enkele uren later waren Natalie en haar vriendin dood. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte….

De gigantische zwangere buik van mama verbaast iedereen. Dan wijst verpleegster naar echografie en onthult het ongelofelijke.