in

Moeder van Fleur (6) tegen begeleidster Oss: ‘We zijn echt niet boos’

De moeder van Fleur wenst haar al het goeds
Gemma van Baasbank sprak gisteren de herdenkingsdienst van de slachtoffers van het bakfietsdrama in Oss aan elkaar. Ze bracht ook een steunbetuiging namens de moeder van de overleden Fleur van zes jaar oud. Deze steunbetuiging was gericht aan de begeleidster die de bakfiets bestuurde. ‘We zijn niet boos op haar. Absoluut niet’.

De herdenkingsdienst maakte een hoop los.

Niet boos
Bij het ongeluk op 20 september kwamen Fleur (6), Kris (4), Dana (8) en Liva (4) om het leven. De begeleidster en een ander kind raakten zwaargewond. Tijdens de herdenkingsdienst vertelt Gemma over de 6-jarige Fleur: “Fleur was een mooi meisje met grote, sprekende, bruine ogen. Daarin kon je precies zien wat ze dacht.” De moeder van Fleur wil graag wat tegen de begeleidster van de kinderen zeggen. “Hoewel Fleur een enorme leegte achterlaat en ze haar dochter enorm mist, hoopt ze met heel haar moederhart dat het goed met de leidster zal gaan. Ze wil laten weten dat ze echt niet boos op haar is. Absoluut niet. En dat ze haar en haar naasten alle goeds wenst.”

Lees ook  8-jarige heeft 1 verzoek voor dokter voor hij wordt geopereerd: Ouders komen het pas te weten na de operatie

Geruchten
Gemma hoopt dat deze woorden de begeleidster goed doen. Iedereen om haar heen zegt dat zij iemand is die juist altijd eerst aan anderen denkt en dan pas aan haarzelf. De leidster kon zelf niet aanwezig zijn bij de bijeenkomst, omdat ze nog altijd in het ziekenhuis ligt. Gemma wil graag de geruchten die hierover de ronde doen ontkrachten. “Dat ze in het ziekenhuis ligt, is het enige wat wel klopt. Ze is niet zwanger en heeft allebei haar benen nog.” Geestelijk gaat het nog altijd niet goed met de begeleidster, ondanks dat ze lichamelijk wel ‘grote sprongen maakt’.

Lees ook  Het ziet eruit als een normale bruiloft – tot de bruidegom dit doet

Wil je de hele dienst graag terugkijken? Bekijk dan het hele verslag hier:

Art Rooijakkers ziet het wel zitten om RTL Late Night over te nemen

Hond achtergelaten in Rotterdam, de reden is hartverscheurend