in

Moeder van 9 heeft geen spijt dat ze haar echtgenoot en kinderen achterliet en inruilde voor toyboy uit Gambia.

Een 44-jarige moeder zegt er geen spijt van te hebben dat ze haar echtgenoot en kinderen achterliet voor een Gambiaanse lover. Heidi Hepworth leerde Salieu Jallow – 12 jaar jonger – kennen via Facebook.

Ze liet haar echtgenoot, Andy, met wie ze 23 getrouwd was, in de steek en vloog naar Gambia om Salieu te ontmoeten. Heide heeft zes kinderen met Andy met leeftijden tussen de zes en 23 jaar oud, alsook drie kinderen uit een vorige relatie.

Vandaag zegt Heidi dat ze al lang ongelukkig was en berouwt niet dat ze haar hart volgde.

Ze is van plan om met de 32-jarige Salieu te trouwen van zodra haar echtscheiding rond is. Heidi overweegt eveneens om zich tot de islam te bekeren.

Lees ook  Miljuschka Witzenhausen’s nachtmerrie wordt werkelijkheid

Echtgenoot Andy beschuldigde haar ervan door een mid-life crisis te gaan en dat een zorgzame moeder niet zomaar op avontuur in Afrika zou gaan.

Maar Heidi dient haar ex nu van repliek en zeg dat haar liefde echt is. Hij voegde haar uit het niets toe op Facebook op een moment dat haar huwelijk ongelukkig was. Het duo begon te chatten en een online romance begon te bloeien.

Heidi vloog in oktober naar Gambia om een maand lang bij haar lover te zijn. Ze vertelde The Sun: “Het was hard om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet meekomen, dus ik had geen keuze. Als mensen denken dat ik hier geen twee keer over nagedacht hebben, vergissen ze zich. Maar dat gezegd zijnde, ik ga me niet verontschuldigen omdat ik mijn hart volgde. Ik was al lang ongelukkig en ik denk dat ik iemand gevonden heb waar ik mijn hele leven mee kan doorbrengen.”

Lees ook  Roodharige schoonheid kan een bijzonder trucje met haar tong

De jeugdbescherming startte een onderzoek op, maar stelde vast dat er goed voor haar kinderen gezorgd wordt.

Ondertussen is Heidi weer thuis maar ze heeft alvast plannen om permanent naar Gambia te verhuizen. Ze pareert ook de kritiek dat Salieu alleen uit is op een leven buiten Gambia, waar 2 miljoen mensen onder de armoedegrens leven.

“Hij werd verliefd op mij, niet op het idee van een leven in het buitenland”, zegt ze.

Wat vind jij van haar beslissing? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Straatkat weigert eten, tenzij het in een tasje zit. Als ze haar op een dag volgen, begrijpen ze meteen waarom.

Chinees vermoordt hond omdat hij geld heeft verloren in hondenrace