in

Moeder van 7 kinderen hangt zichzelf op, toen ze ontdekte dat ze opnieuw zwanger was

Een moeder van zeven sloop stilletjes naar boven en hing zichzelf op terwijl haar kinderen en echtgenoot thuis waren. Dat deed ze nadat ze ontdekte dat ze opnieuw zwanger was. Carla Murtagh uit Birmingham had op 28 oktober al een afspraak gemaakt voor een abortus, maar veranderde later van gedacht. Negen dagen later werd de 34-jarige vrouw, die een voorgeschiedenis van depressies had, door haar geschokte echtgenoot Matthew dood aangetroffen.

De hulpverleners probeerden haar nog tevergeefs te reanimeren. In het Heartlands Hospital voerden de dokters vervolgens een keizersnede uit. Murtagh was 25 weken zwanger, maar ook de baby kon niet meer gered worden.

Lees ook  Roger was “gewoon dik” volgens artsen - 12 jaar later ontdekken ze wat er zich in zijn lichaam verbergt

Op de dag van haar dood was Murtagh met een “slecht humeur” opgestaan, maar voor het overige leek ze oké, beschrijft haar echtgenoot. Murtagh had een maaltijd klaargemaakt omdat het gezin die dag een verjaardag vierde. Hijzelf ging met twee van hun kinderen vervolgens een verjaardagstaart kopen in de supermarkt. Toen hij terug thuis was, ging hij naar boven omdat het ‘verdacht stil’ was en vond zijn vrouw opgehangen in de badkamer.

De familie bestond al uit zeven kinderen en Murtagh was “geschokt” toen ze in augustus 2016 vernam dat ze opnieuw zwanger was. “We waren geschokt omdat we al zeven kinderen hadden. Ze overwoog een abortus omdat we al zoveel kinderen hadden”, zei haar echtgenoot Matthew.

Lees ook  Mama begint met opnemen, als de vuilnisman haar kind oppakt. Dan plaatst ze het online

Normaal zou ze de baby op 28 oktober laten aborteren, maar die afspraak had ze gemist. Murtagh had blijkbaar beslist om de baby toch te houden. De vrouw werd nochtans bijgestaan door verschillende sociale werkers en vroedvrouwen. Die hadden deze tragedie echter op geen enkele manier zien aankomen.

DEEL dit hartverscheurende bericht met iedereen die je kent!

Ze geven de vogel een kadootje voor zijn verjaardag. Zijn reactie daarop is geweldig!

Geredde kangoeroe toont elke morgen haar dankbaarheid en het is het mooiste wat je vandaag te zien krijgt