in

Moeder uit Lekkerkerk doet emotionele oproep omdat zoontje gepest wordt om haarkleur

Afgelopen vrijdag deed Sanne een emotionele oproep op Facebook. Haar 7-jarige zoontje Julian heeft een hekel aan zijn rode haren, omdat hij daarom wordt gepest.

„Mijn lieve Julian, 7 jaar, geboren met prachtige rossige haren, i love it.
Hij haat het, wil het liefst naar de kapper om het af te knippen óf te verven.
Voelt zich lelijk en heeft er dagelijks verdriet om,” schreef Sanne op Facebook.

Ze vertelt dat het arme jongetje dagelijks wordt gepest om zijn haarkleur. Soms mag hij zelfs niet mee doen met buitenspelen. „Ik dacht dat dit gebeurde in 1950, niet in fucking anno 2019.”

Lees ook  Moeder ziet na tien jaar vermiste zoon op internet; OM eist twee jaar tegen kidnappende vader

Sanne wil met haar oproep bereiken dat haar zoontje (en iedereen met roodkleurige haren) ziet dat deze haarkleur juist heel mooi is!

Ze hoopt dat zoveel mogelijk mensen haar post delen, zodat ze het aan haar zoontje kan laten zien. Er waren veel reacties!

In een gesprek met het AD vertelt de moeder dat de overdonderd is door de vele reacties. Inmiddels is haar bericht bijna 200.000 keer gedeeld.

Toch weet Sanne dat dit niet alles oplost: „Het probleem is hiermee niet opgelost. Pesten, op welke manier en om welke reden dan ook, kan iemand echt kapot maken.”

Lees ook  Vliegtuig Sala: berging lichaam voltooid

Als je wordt gepest, of iemand kent die wordt gepest, is het ontzettend belangrijk om hierover te praten. Kijk bijvoorbeeld op Stop Pesten Nu! voor meer informatie.

Wij van Ongelooflijk vinden dat Julian prachtig haar heeft en er trots op mag zijn! Deel ook dit verhaal om Julian een hart onder de riem te steken en laat een reactie achter!

Thordis werd verkr*cht toen ze 16 was, maar verzoende zich met de dader

Aston de stier denkt dat hij een paard is en springt zelfs hindernissen