in

Moeder snelt naar het ziekenhuis om te bevallen: dan zien artsen wat zich in haar buik bevindt en kunnen ze het niet geloven

Elke ouder denkt dat hun kind speciaal is. In feite gaat het verder dan het denken … elke ouder voelt alsof zijn kind speciaal is.
De 29-jarige Chrissy Corbitt is geen uitzondering – ze weet heel goed hoe het is om een ​​moeder te zijn.

Niets had haar echter voorbereid op haar vierde en laatste zwangerschap …

Moeder van vier Chrissy Corbitt, uit Florida, dacht dat ze alles had gezien en goed had gedaan tijdens de zwangerschap toen haar werd verteld dat ze haar meest recente kind verwachtte. Al vrij vroeg tijdens de zwangerschap vermoedde Chrissy dat de baby een grote zou worden. Natuurlijk had ze nooit kunnen weten hoe groot dat was.

“De buik werd groter en groter. Het leek alsof ze een enorme strandbal had en het werd steeds meer opgeblazen,” zegt de vader van de baby´s, Larry.

Alle vorige kinderen van Chrissy zijn groter geworden dan het gemiddelde, maar geen van hen kwam dicht bij de laatste, Carleigh.

Bezorgd door een keizersnee op 13 mei 2017, woog Carleigh maar liefst 6 kilo. Het is veilig om te zeggen dat het genoeg was om Chrissy te choqueren, die geen idee had hoe groot haar baby zou blijken te zijn.

Lees ook  Ex-verloofde van Joop V. die Roemeens meisje zou hebben vermoord: ‘Komt niet als verrassing’

“Toen de kinderarts haar aan de andere kant van het gordijn liet zien, zei ik:” Oh mijn god, ze is enorm “,” vertelde Chrissy Inside Edition.

En Chrissy was niet de enige die op de aankomst van het kind had gewacht. Elke persoon in de kamer wachtte met ingehouden adem om de omvang van haar laatste bevalling te zien.

Toen Carleigh eindelijk het licht van de wereld zag, ontving haar moeder een applaus. “Ik hoorde iedereen juichen in de operatiekamer. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt, ‘zei Chrissy.

Dit was natuurlijk het begin van een enorm verhaal voor de ouders Chrissy en Larry. Baby Carleigh was zo groot dat ze niet in de gewone babykleren kon passen die haar ouders al hadden gekocht.

Het was hetzelfde met de luiers. Zoals zo vaak het geval was, hadden haar ouders alles voorbereid wat ze konden vóór de aankomst van Carleigh. Toen, na haar geboorte, veranderden de dingen drastisch.

‘Alle spullen die we hebben gekocht in de aanloop naar haar geboorte, hebben we geschonken aan een plaatselijke kerk’, grapte Larry.

Hoewel de situatie voor Chrissy en Larry een stressvolle situatie was, slaagden ze erin om een ​​manier te vinden om anderen in nood op een grote manier te helpen.

Lees ook  Kind (5) komt onder rijdende grasmaaier en overlijdt

Naarmate Carleigh groeit, blijft ze groter dan andere kinderen van haar leeftijd. Op slechts drie weken oud droeg ze babykleding die bedoeld was voor een kind van 9 maanden oud!

Het ziet ernaar uit dat ze absoluut een grote meid gaat worden. Carleigh is echter niet de zwaarste baby ooit. Volgens het Guinness Book of World Records was er in 1879 een baby geboren van bijna 10 kilo.

Afgezien van haar speciale geboortegewicht is Carleigh een gezonde baby die blijkbaar barst van de energie.

Chrissy zegt: “Ze is gewoon een blije baby, ze lacht de hele tijd,” zei Chrissy. “Ik kan geen genoeg van haar krijgen.”

Ondanks het feit dat ze alle kinderen gelijk hebben gehouden, hebben de ouders Chrissy en Larry beloofd dat Carleigh hun laatste baby zal zijn.

“Dat is genoeg voor mij,” zei Chrissy. “We gaan eruit met een knal.”

Niemand kan ontkennen dat Carleigh uniek is. Bovendien heeft ze het geluk om op te groeien in een gezin dat barst van de liefde.

Zijn zoon werd ontvoert en ver-kracht door een karate instructeur dan neemt zijn vader wraak

Officieel bewezen: van mannen krijg je hoofdpijn