in

Moeder ontdekt dat man affaire heeft met dochter

We zien veel vreemde dingen voorbij komen op het internet. Het een nog gekker dan het ander. Zoals het verhaal van deze…

De stelde via de Amerikaanse website Ravishly een vreselijke vraag aan columniste Erin Khar en internetgebruikers wisten niet wat ze zagen… “Mijn echtgenoot heeft een affaire met mijn dochter. Wat moet ik doen?”

Nachtmerrie
De moeder van drie kinderen is naar eigen zeggen ten einde raad. “Ik zit al een jaar vast in deze nachtmerrie. Ik ben wanhopig!”, schrijft ze in het bericht.

Lees ook  De vrouw wikkelt zich in plastic folie en gaat dan slapen. Als ze wakker wordt? ONGELOOFLIJK!

“Ik ben acht jaar getrouwd en heb drie kinderen. Mijn huidige echtgenoot is niet de vader van mijn twee volwassen dochters. Ik ben financieel afhankelijk van hem.”

Liefdesbrieven
“Vorige week heb ik ontdekt dat mijn oudste dochter en mijn echtgenoot achter mijn rug een affaire hadden.

Ik heb hen daarmee geconfronteerd, maar kreeg enkel leugens te horen. Sindsdien blijf ik hen betrappen op sms’jes die ze naar elkaar sturen.

Lees ook  Dennis wint The Voice of Holland!

Daarin zeggen ze hoeveel ze van elkaar houden. Ik heb ook liefdesbrieven gevonden’, vertelt de moeder openhartig.

Help
“Ik kan er niet meer tegen. Ze stoppen niet. Ik ben depressief, verloren, gebroken, gedegouteerd en gekwetst. Ik heb advies nodig, want ik weet niet meer wat ik moet doen.

Als ik hem het huis uitzet, ben ik alles kwijt. Maar met deze situatie kan ik niet langer leven. We hebben ook nooit meer s*ks. Help me, alstublieft.”

Man opgepakt voor ontvoering minderjarige jongen in Musselkanaal

Afgelopen 24 uur: 2782 nieuwe coronabesmettingen en 16 doden