in

Moeder met een gebroken hart baart een dode baby. Dan maakt een fotograaf een foto die inmiddels ruim 4 MILJOEN keer werd bekeken

Brad en Ashley Lepley waren vol spanning in blijde verwachting van hun dochter Sophia Grace. Helaas sloeg deze spanning en blijdschap om in rouw en verlies. Ashley poseerde als zwangerschapsmodel voor Sweet Serendipity Photography. Jammer genoeg werd deze zwangerschap overschaduwd door hartverscheurende pijn.

Toen Ashley 35 weken zwanger was voelde ze haar baby niet meer bewegen. Ze had haar baby verloren. Op 21 juni 2015 werd Sophia Grace dood geboren. De doodsoorzaak van dit engeltje kon nooit vastgesteld worden.

Om hun dochter te eren richtten ze de Sophia Grace Foundation op, met als doel om “families te steunen die met het verlies van een kind te maken krijgen.” Niets zal de pijn van het verlies van een kind ooit wegnemen, maar de stichting helpt wel bij het rouwen. Ze hopen dat financiële of emotionele steun kan helpen om het ondraaglijke verlies toch een beetje te verwerken.

Lees ook  Monique is er klaar mee: ‘Opzouten met je gezeik’

De tijd heelde de wonden toch een beetje. De familie verwelkomde immers hun regenboogbaby Weston Lepley.

Uiteraard kon hij Sophia Grace niet vervangen, maar zijn geboorte heeft de familie wel ontzettend geholpen. Fotograaf Jessica Solarcyk van Sweet Serendipity Photography was extra gemotiveerd om de geboortefoto’s te maken omdat ze ook de foto’s had gemaakt toen Ashley zwanger was van Sophia.

Lees ook  ’Leontine zag Marco vreemdgaan met secretaresse’

De prachtige foto toont links een mandje met stoffen die als een regenboog uitgespreid werden. Het mandje symboliseert het leven en de dood van Sophia Grace. Baby Weston werd in de rechtse mand geplaatst, op het einde van de regenboog.

Solarcyk schreef: “Een regenboog is een belofte van zonneschijn na regen, van rust na de storm, vreugde na verdriet, vrede na oorlog, liefde na verlies.”

DEEL deze krachtige foto met je vrienden!

SELFIE MET TREIN GAAT VRESELIJK MIS : DOE DIT NIET NA !

Moeder bevalt zonder verdoving en kan gewoonweg niet geloven hoe groot het lichaam van haar baby wel niet is