in

Moeder met 10 kinderen van 5 verschillende mannen zegt dat ze 50 kleinkinderen wil om van overheidssteun te kunnen blijven leven.

Dromen. Die hebben we allemaal wel. Sommigen dromen van wereldvrede, anderen hopen een zielsverwant te vinden. Dan zijn er mensen die van meer egoïstische dingen dromen. Mandy Cowie, 49, is zo’n persoon. Ze verdient jaarlijks omgerekend ongeveer 25.000 euro. Ze heeft geen werk en is alleenstaande moeder van 10 kinderen.

Die kinderen hebben vijf verschillende vaders. Cowie zegt dat ze 50 kleinkinderen wil. Haar droom is om het grootste van overheidssteun levende gezin in Engeland te worden. Kom nou, 10 kinderen van 5 verschillende vaders en ze krijgt overheidssteun?

Lees ook  Buschauffeur ziet studente vlak voordat ze zelfmoord wil plegen. Hij weet haar tegen te houden met 1 oprechte vraag

Deze vrouw belazert overduidelijk het systeem. Cowie gebruikte 2.500 euro van de steun om tattoos te laten zetten. Ze leeft al drie jaar van een uitkering.

En haar kinderen lijken in haar voetsporen te treden. Cowie heeft al 16 kleinkinderen. Cowie woont samen met drie van haar kinderen, de andere zeven zijn het huis al uit. Velen onder hen leven eveneens van een uitkering en willen nog meer kinderen.

Ze heeft een huis met vier slaapkamers in Hastings, East Sussex, en beweert dat ze niet kan werken omwille van haar kinderen.

Lees ook  Astmatisch meisje wordt hardhandig aangepakt door politie – “Alstublieft ik heb astma”

Als de kinderen “braaf” zijn geweest en hielpen met opruimen koopt ze sigaretten voor hen. Hoe weten we dat allemaal? Cowie zei het zelf! Ze werd geïnterviewd voor een show genaamd “Britain’s Biggest Benefits Family Show.”

Dit is wraakroepend. Iemand moet hier iets aan doen. Er zijn genoeg alleenstaande moeders die verschillende baantjes moeten doen om de rekeningen te betalen.

Dan hebben we deze vrouw met haar tattoos. Ze melkt het systeem uit en zet de toekomst van de sociale zekerheid op het spel.

DEEL dit met iedereen die je kent!

Huiselijke ruzie tussen koppel leidde ertoe dat hond van de derde verdieping naar beneden werd gegooid.

11-jarige zingt ’s werelds moeilijkste nummer. Al na 2 noten zitten de juryleden met open mond toe te kijken.