in

Moeder liet de kleine jongen en zijn verlamde vader in de steek, dus neemt de 7-jarige het heft in eigen handen

Het leven van de familie Ou uit Wanpu in de Chinese provincie Guizhou was degelijk. Maar op een dag viel de vader, de 37-jarige Ou Tongming, tijdens zijn werk als bouwvakker van een gebouw van twee verdiepingen en raakte verlamd. Omdat de medische rekeningen zich opstapelden en in de wetenschap dat haar echtgenoot nooit zou herstellen, verliet ze in 2013 hem en zijn zonen.

Sindsdien doet de zoon van Tongming, Ou Yanglin, alles om voor zijn vader te zorgen. Hoewel Ou Yanglin nog naar school gaat, is hij er altijd voor zijn vader. Yanglin zegt hierover:

Lees ook  Abraham Alex uit Glane krijgt 50 wasmachines in zijn voortuin

“Ik kan niet zonder mijn papa leven.”

Yanglin staat elke dag om 6 uur op om ontbijt te maken voor zijn vader. Hij gaat naar school maar tijdens de middag komt hij terug om opnieuw voor zijn vader te zorgen.

Yanglin doet zelf boodschappen en leerde koken om op de beste manier voor zijn papa te kunnen zorgen.

Lees ook  Achter deze prachtige baby schuilt een verschrikkelijk verhaal

Dat viel ook de buren van Yanglin op. De buren zijn hier zo door ontroerd dat ze hem zoveel als mogelijk financieel proberen te steunen. Hoewel Yanglin nog altijd moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, houdt niets hem tegen om onvermoeibaar voor zijn vader te zorgen.

Wat vind jij van deze jongen? Is dit geen ware held? DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!

Rijke vent schreeuwt naar de moeder, die geen verjaardagstaart voor haar zoon kan betalen. De man beseft niet dat de baas achter hem staat

Een dag na de begrafenis van haar man ontdekt ze dat ze zwanger is. 25 weken later laat de arts haar DIT op de echo zien