in

Moeder liegt tegen vader over wat er gebeurd was wanneer hij zijn dochter ziet, de misselijkmakende waarheid komt naar boven in het ziekenhuis

We hebben grotendeels goede mensen in deze wereld. Gelukkig maar. Maar jammer genoeg zijn er ook mensen met slechte bedoelingen. En de vreselijkste soort zijn diegenen die kinderen pijn doen.

Het is niet te geloven hoe deze mensen zichzelf in de spiegel durven te kijken, of zelfs kunnen gaan slapen ’s nachts. Wat iemand drijft om gewelddadig te zijn tegen een onschuldig kind zal altijd een mysterie blijven voor ons.

Dit verhaal in het bijzonder, dateert van juli vorig jaar. Het is een tragisch verhaal over een familie in Slovenië, één van onze kleine Europese buurlanden. Het is niet comfortabel om een verhaal als dit te vertellen, maar we voelen dat het belangrijk is dat ze wel degelijk verteld worden, zodat zo’n dingen nooit meer hoeven te gebeuren.

De foto hierboven is van een klein meisje, genaamd Arina. Tot ons grote spijt, is Sarina niet meer onder de levenden. Ze werd verwaarloosd door de sociale diensten, zodat haar moeder en diens vriendje haar onverstoord konden mishandelen, tot ze uiteindelijk stierf.

Haar biologische vader, Senad Kardasevic, hield ontzettend veel van zijn kleine meisje. Maar niet lang nadat zijn ex-vrouw, Sanda Alibabic begon te daten met Mirzan Jakupi, begon de vader blauwe plekken op te merken op het kleine lichaam van zijn dochtertje. Het gebeurde herhaaldelijk, maar niemand ondernam iets.

Lees ook  Wauw, 52-jarige Tanja Jess laat haar figuur zien en hoe ze zó fit blijft!

Keer na keer, contacteerde hij de sociale diensten in Slovenië. Hij vertelde hen dat hij ongerust was en hij geen vertrouwen had in haar moeder en de vriend. De sociale diensten gingen zelfs eens op bezoek en legden interviews af, maar blijkbaar was er niet voldoende bewijsmateriaal om het echte misbruik te bewijzen, meldt LifeBuzz.

Dat zou de perfecte kans geweest zijn om het leven van zijn kleine meisje te kunnen redden.

Ondanks Senad’s vele inspanningen, ontving hij op een dag een telefoontje die geen enkele vader zou mogen ontvangen.

Volgens The Daily Mail, belde Arina’s moeder de hulpdiensten en beweerde ze dat haar kleine meisje zelf tegen een radiator was gelopen en zich bezeerd had.

Het bleek echter, dat Arina in een veel ergere toestand was dan iedereen dacht. Ze had een zwaar gezwollen gezichtje, gebroken beenderen en vreselijke kneuzingen over haar hele lichaam. Het was onmogelijk dat een baby zichzelf zoveel pijn kon gedaan hebben door tegen een radiator te lopen. Het was uiteindelijk duidelijk wat er echt gebeurd was. Maar, spijtig genoeg, was het al te laat.

De dokters deden alles wat ze konden maar de verwondingen konden niet ongedaan gemaakt worden. Het kleine meisje stierf na twee dagen te hebben gevochten voor haar leven. Senad was constant aan haar zijde, en kuste zijn kleine meisje vaarwel.

Lees ook  Veganistische ouders doodden baby met alleen maar rauw eten

De foto waarin Senad weent om zijn kleine dochter op haar sterfbedje, terwijl ze aan een machine lag, heeft het afgelopen jaar al tienduizenden mensen ontroerd. Niet alleen in Slovenië, maar over de hele wereld.

Sanda en Mirzan werden gearresteerd en hun proces is nog steeds bezig. Ze kunnen voor 15 jaar worden opgesloten, meldt LifeBuzz.

Sinds de dood van zijn dochter, is Senad blijven vechten voor gerechtigheid voor zijn kleine meisje. De rechtszaak bereikte Anja Kopač Mrak, de Minister van Werk, Familie, Sociale Zaken en Gelijke Rechten in Slovenië. Sindsdien heeft ze gevraagd voor een grondig onderzoek, volgens LifeBuzz.

Hier is een verklaring van de minister na het incident:

“Mijn gedachten zijn bij de vader, zusjes en familie. Mijn diepste medeleven. Er zijn momenten waar je woorden tekort komt. Dit had nooit mogen gebeuren, ik was in shock, het is ondenkbaar en er zijn geen excuses hiervoor.”

Hoe tragisch het lot ook was voor dit kleine kindje, we hopen dat het onschuldige kinderen zal redden van mishandeling door gruwelijke ouders.

Kindermishandeling is iets wat nog steeds gebeurt in elk werelddeel. Het moet worden aangekaart en worden gestopt. Help aub Arina’s tragische verhaal te delen om aandacht te schenken aan dit uiterst belangrijke onderwerp.

Vrouw doet autoraam naar beneden om foto te nemen van eland – ze hoort gehuil en kijkt dichterbij

De interpretatie van ¨Hallelujah¨ van deze Portugese bruidegom geeft het hele internet kippenvel