in

Moeder laat haar twee kinderen (2 en 3 jaar) alleen achter: Politie doet daarna verontrustende ontdekking

Chelsea Swayer, een 22-jarige moeder, gedraagt zich volgens de politie écht onverantwoord. De jonge vrouw liet haar twee erg jonge kinderen alleen achter in haar appartement.

Chelsea Sawyer werkt als paaldanseres in een stripclub in New York. De vrouw klopt vaak late uren en vindt het geen probleem om haar kinderen gewoon alleen thuis te laten. Tot haar verbazing liep het deze keer goed mis. De vrouw was vergeten de deur op slot te doen.

Lees ook  Vermoorde horlogehandelaar werd vooraf gewaarschuwd: ‘Spreek niet af!’

Toen de politie haar ronde deed, zagen ze plots een 2-jarig kindje naakt rondwandelen in een erg drukke straat. De agenten namen het kindje mee en konden het adres achterhalen waar het jongetje geregistreerd staat. Toen ze aankwamen aan het appartement vonden ze daar zijn 3-jarig broertje compleet in tranen en helemaal in paniek.

Lees ook  Dokters, neem vrouwen (en hun kwalen) eens serieus

De agenten besloten naar de moeder op zoek te gaan en konden haar treffen toen ze op weg naar huis was. Na haar shift was ze nog iets gaan drinken met enkele collega’s. De politie arresteerde de moeder omdat ze het welzijn van haar kinderen ernstig in gevaar heeft gebracht. Voorlopig blijft de vrouw in voorhechtenis in afwachting van wat de onderzoeksrechter zegt.

7-jarig jongetje mag thuis niet meer binnen en moet alleen buiten in de vrieskou blijven. Wat dan gebeurt, is dramatisch

Milly kondigt de dag van haar dood aan. Het verhaal dat nu volgt is, hartverscheurend