in

Moeder laat ernstig zieke ongeboren baby leven om DEZE bijzondere reden

Abbey Ahern uit Oklahoma kreeg verschrikkelijk nieuws te horen toen zij 19 weken zwanger was van haar dochtertje Annie.

Artsen ontdekte dat het kindje anencefalie had. Dit is een aandoening waarbij de hersenen van een kindje niet goed ontwikkelen en de schedel maar gedeeltelijk groeit.

Abbey krijgt te horen dat haar dochtertje na de geboorte maar een paar uur zou kunnen leven. In de meeste gevallen besluiten de ouders de zwangerschap te stoppen maar Abbey heeft een ander idee.

Hoe zwaar en emotioneel het ook was, Abbey besloot de zwangerschap toch te voldragen. Dit deed ze zodat ze de organen van Annie, kon doneren om anderen te helpen. Toen de kleine Annie werd geboren, bleef ze 14 uur en 58 minuten in leven.

De organen van Annie bleken te weinig zuurstof te hebben gehad en konden daarom niet worden getransplanteerd. Wel werden ze gebruikt voor onderzoek. De hartkleppen van Annie konden gelukkig wel worden gedoneerd.

Hoewel het het zwaarste was wat ze ooit heeft gedaan staat Abbey nog steeds helemaal achter haar keuze: „Het is ontzettend troostend voor mij geweest om te weten dat mijn baby levens heeft gered.”

6 waarschuwingen die je tong je geeft wanneer er iets ernstig mis is met je gezondheid

Niemand wilde deze dieren een kans geven dus besloot Steve om DIT te doen