in

Moeder laat baby in hete auto terwijl ze gaat ontbijten – als ze terugkomt is ze geschokt

Moeders denken altijd dat ze het beter kunnen doen; dat ze niet genoeg doen. De realiteit is dat de meesten van hen hun uiterste best doe de meesten.

Daarom is het des te schokkender om te horen dat een moeder dacht dat het een goed idee was om haar baby zonder toezicht achter te laten in een auto, terwijl ze koffie ging drinken met haar vrienden.

Wat er vervolgens gebeurde, werd op camera vastgelegd en de beelden werden online gedeeld. Het is overbodig om te zeggen dat het snel viraal is gegaan, en mensen zijn er helemaal niet blij mee.

Zoals gemeld door Telivisan.NEWS, op 22 maart van dit jaar in San Andres de Cholula, Mexico, liet een vrouw haar baby achter in de auto terwijl ze ging ontbijten met haar vrienden in een winkelcentrum.

Blijkbaar zag voorbijgangers het kleine meisje en merkte ze dat ze in de hitte lag. De ramen van de auto waren allemaal dicht en dus gebruikte een vreemdeling een openbaar bord om de zon te blokkeren zodat de baby geen zonnesteek zou krijgen.

Lees ook  Dokters redden leven van alcoholist – door 15 blikjes bier in zijn maag te pompen

Gelukkig – nogmaals, zoals per Telivisan.NEWS – slaagden vreemden erin om de moeder van de baby in een nabijgelegen café te lokaliseren.

Toen ze terugkeerde naar het toneel, begon een getuige beledigingen naar haar te schreeuwen toen ze nerveus haar kind uit de auto haalde.

In verlegenheid gebracht door wat er was gebeurd, vroeg de moeder om vergeving en maakte ze duidelijk dat ze niet wilde dat haar gezicht op de camera werd getoond.

“Arme baby, ze is helemaal rood”, kan een van de getuigen in de video zeggen.

“Dom wijf, neem je baby mee”, roept iemand uit.

Terwijl de moeder haar baby wiegende in een poging haar te troosten, vertelt iemand anders haar dat ze de “moeder van het jaar” is. Die zin is sindsdien verzonnen in een hashtag (# MadreDelAño) en, vergezeld van afbeeldingen, is de ronde aan het doen op het internet.

Lees ook  Britse zakenman opgelicht voor 207.000 euro door Bulgaarse die hij via Tinder leerde kennen

Bekijk de onderstaande video om te het gebeurt:

Er zijn mensen die hebben beweerd dat de beelden niet online hadden mogen worden gedeeld; dat de moeder het recht op privacy heeft.

Anderen zijn echter van mening dat dit als waarschuwing overal moet worden gedeeld. Vergis je niet, de zorgeloze actie van deze moeder had gemakkelijk de dood van haar baby kunnen veroorzaken. Het zou niet het eerste – en, helaas, waarschijnlijk niet het laatste geval zijn van een baby die sterft aan de hitte wanneer hij of zij vastzit in een auto. Het spreekt voor zich dat dit niet mag gebeuren!

Tiffany had een simpele verkoudheid. Twee maanden later was ze haar armen en benen kwijt

Knappe roodharige beslist om haar lange haren te laten knippen. Haar nieuwe look maakt haar compleet onherkenbaar.