in

Moeder komt erachter dat haar zoon 10 mensen beroofd heeft. Haar straf wordt momenteel door duizenden mensen geprezen!

Eliza Webb stapte op een dag haar auto in, toen ze erachter kwam dat er een aantal dingen gestolen waren. De dief was geen professional, zo bleek toen de vrouw erachter kwam dat hij zijn mobiele telefoon in de auto had laten liggen.

Webb doorzocht de telefoon en zag een contactnaam staan met “mam”. Ze wilde de politie er niet bij halen als het persoonlijk opgelost kon worden. Ze besloot de moeder van de dief te bellen en haar het verhaal te vertellen.

Lees ook  Dit douchegordijn is de geniale oplossing voor mensen die te lang douchen

“Ik zei: ‘ dit is een ongemakkelijk telefoontje voor mij. Uw zoons telefoon lag in mijn auto. Er zijn vannacht een aantal items uit gestolen, en ik heb het idee alsof die twee dingen gerelateerd zijn,” vertelde de vrouw aan ABC News.

De moeder was geshockeerd. Toch kwamen zij en Webb achter een passende oplossing. De 19-jarige dader gaf toe dat hij en zijn vriend 10 auto’s hebben bestolen van attributen.

Webb vertelde: “We knopten op de deur. Het leek erop alsof de jongen net gehuild had.”

Lees ook  Het gevoel dat je de laatste tijd meer betaalt voor je boodschappen? Dat kan heel goed kloppen…

De vrouwen kwamen tot de conclusie dat de tiener langs ieder huis moest waarbij hij had ingebroken in de auto, en zijn verontschuldigingen moest maken. Hij beloofde tevens dat hij het nooit meer zou doen.

“Soms als je voor schut gezet wordt en met je neus op de feiten gedrukt wordt, blijft de boodschap hangen. Ik wil niet dat een 19-jarige jongen de bak indraait als hij het lesje al heeft geleerd.” aldus Webb.

Er is een heftruck nodig om deze vrouw uit huis te krijgen. Nu, 15 jaar later, is ze volledig getransformeerd!

Ze legt haar zoontje van 1 op een openbare commode – Wanneer hij begint te huilen, realiseert ze iets gruwelijk!