in

Moeder kijkt naar het gezicht van pasgeborenen en weet dat het niet van haar is – dus voert ze een DNA-test uit om het te bewijzen

Rich Cushworth en Mercy Casanalles zijn verliefd geworden toen ze elkaar ontmoetten op de zendingsschool Christ for the Nations in Dallas.

Toen Mercy uiteindelijk zwanger raakte van de baby van Rich, moest ze naar huis terugkeren om te bevallen. Zie, genade was in Texas met een tijdelijk visum uit El Salvador, en dus – hoe ongelukkig het ook was – was het Rich niet toegestaan aanwezig te zijn bij de geboorte van zijn kind. In plaats daarvan verbleef hij in de Verenigde Staten en wachtte hij gretig af op de terugkeer van zijn vrouw.

De dingen namen een draai voor het ronduit raar, echter, toen Mercy haar pasgeboren zoon Jacob overhandigde. De geboorte was prima verlopen … ze wist gewoon dat hij niet de hare was.

Mercy vertelde aan de WFAA: “Toen ik hem kreeg, zei ik:” Dit is niet mijn baby. ”

Lees ook  Mam weet niet waarom zoon wegkwijnt – ontdekt dan wat zijn “vrienden” doen

Hoe vreemd het ook klinkt, iets in haar waarschuwde dat het niet haar kind was dat ze vasthield. Dat gezegd hebbende, hoe moest ze ruzie maken met de dokters? In plaats daarvan nam ze de jongen mee naar huis.

Haar vermoedens zouden nog geen twee maanden worden bevestigd, toen ze uiteindelijk besloot een DNA-test te ondergaan om voor eens en voor altijd haar eigen gevoel op de proef te stellen. Het bleek dat Jacob, ondanks het feit dat hij een sterke band met hem had gevormd, niet de biologische zoon van Rich was.

Dat alleen opende natuurlijk al de deur naar verschillende intrigerende vragen. Paramount in hun hoofd was echter waar was hun zoon?

Nadat Rich en Mercy de nodige autoriteiten hadden bereikt, werd Jacob teruggebracht naar zijn juiste familie. Dingen waren echter niet zo eenvoudig als het ging om hun biologische zoon, Mozes. De El Salvadoraanse regering weigerde een heel jaar om hem een geboortebewijs of paspoort te geven om naar de Verenigde Staten te reizen.

Lees ook  Papa ziet na luid lawaai iets uit de lucht vallen. Dan beseft hij dat het zijn 6-jarige zoon is.

Gelukkig, na een lang en moeilijk gevecht met de regering, kregen Rich en Mercy eindelijk hun rechtmatige babyjongen.

“[We zijn] erg dankbaar, heel gelukkig”, zei Rich.

Nou, dat is zeker een van de meest bizarre gebeurtenissen die we in een lange tijd hebben gezien.

We zijn blij dat Rich en Mercy in staat waren om herenigd te worden met hun biologische zoon!

Wat de moederschapsinstincten van een moeder betreft, hoe ongelooflijk is het dat Mercy het meteen wist? Deel dit artikel om hulde te brengen aan de natuurlijke liefde van een moeder.

Ontslagen werknemer schiet vijf collega’s dood

De Dag Nadat – Ik mijn vader eindelijk durfde te confronteren