in

Moeder is net bevallen van kind – kijk nu goed naar de vaders reactie als hij door heeft wat er is gebeurd

Bevallen is niet makkelijk – mensen die het meegemaakt hebben kunnen dat zeker beamen. Sommige ouders zeggen dat het de beste dag van hun leven was toen hun kindje geboren werd, anderen beweren min of meer het tegenovergestelde – dat het de meest pijnlijke en stressvolle dag van hun leven was. En ik heb het dan niet alleen over de moeders.

Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat moeders die aan het bevallen zijn gewoonlijk de meeste pijn en lijden mee maken. Maar het is ook belangrijk om te onthouden dat het een stressvolle dag voor de vader in spé is. Niet alleen zijn ze bezorgd over of alles oké gaat zijn, maar ze fungeren ook als de steun voor de moeders. Iemand moet kalm blijven en haar hand vasthouden gedurende de bevalling. Maar dat is niet mogelijk voor alle vaders – er zijn er gevoeligere vaders – voor wie het makkelijk even te veel wordt.

Lees ook  Vrouw, die door haar wrede vriend in brand was gestoken, deelt haar verhaal met de wereld

Dit is zeker het geval in deze video die op het moment viraal gaat. Deze werd gepost op de Spaanse Facebook pagina ´Karma´ en is meer dan 4 miljoen keer bekeken.

In de video zien we een man – het is niet helemaal duidelijk of hij de vader is of niet, maar laten we aannemen van wel – getuige zijn van de bevalling. De arme man probeert kalm te blijven en de moeder te steunen maar we komen er al snel achter dat hij het erg zwaar heeft. Hij ziet er duidelijk een beetje bank en getraumatiseerd uit – en heeft een aantal bijzondere gezichtsuitdrukkingen.

Lees ook  Vrouw sterft en laat 1,2 MILJOEN na. Maar als je ziet naar wie al dat geld gaat, dat valt je mond WIJD open van verbazing

Je kunt twee versies van de video zien als je naar beneden scrolt.

Bekijk de volledige video hieronder:

Deel om alle ouders te eren!

Vader voelt iets in het water, ziet een voet en haalt het lichaam van een 4-jarige uit het water

Lotte werd uitgelachen op het strand omwille van haar stomazakje – nu wordt ze op het internet geprezen voor haar moed