in

Moeder is 36 weken zwanger, als ze door haar man in de steek wordt gelaten. Als ze de deur van de oven open doet en ziet wat erin ligt, kan ze haar emoties niet langer bedwingen

Na 3 jaar proberen en verschillende miskramen waren Amanda en haar echtgenoot eindelijk zwanger. En nadat ze twee jaar hadden gespaard om naar hun droomhuis te verhuizen, liet haar echtgenoot Amanda zitten. Nu is ze helemaal alleen (en 36 weken zwanger) en bleef ze met een gigantische schuldenberg achter.

Maar een radiozender uit Sydney had haar verhaal opgevangen en besloot om er iets aan te doen …

“Toen we het verhaal van Amanda hoorden, moesten we gewoon iets terugdoen dat ze nooit zou vergeten. Amanda en haar echtgenoot probeerden al drie jaar een kind te krijgen, met vele miskramen. Uiteindelijk lukt het en nu is ze 36 weken zwanger van haar eerste kind. Ze kochten hun eerste huis aan en verhuisden ongeveer 2 maanden geleden nadat ze het grondig gerenoveerd hadden – de wereld zag er eindelijk goed uit voor Amanda en haar jonge gezin. Maar een maand geleden sloeg het noodlot toe toen haar echtgenoot besloot om haar te verlaten. Wat ontdekte Amanda toen we de camera in haar huis installeerden …”

Lees ook  Dit is de bloedhete vriendin van Ajax-speler Noa Lang:

De cameraman van de zender maakte een rondgang door haar huis en bracht verschillende onderwerpen die niet aan Amanda toebehoorden onder de aandacht. Terwijl ze werden uitgelicht gaf de presentatrice een woordje uitleg bij alle geschenken die ze had gekregen. Een stofzuiger symboliseerde gratis poetsbeurten gedurende zes maanden, het voedsel in de koelkast symboliseerde een cadeau van Eat Fit Food, die haar de volgende drie maanden gratis maaltijden aan huis zouden leveren, verder waren er nog nieuwe spulletjes voor een kersverse moeder ter waarde van 4.000 dollar.

Lees ook  Italiaanse investeert €70.000 om de “perfecte” look te krijgen.

Maar toen de camera op de oven werd gericht en de ovendeur geopend werd, werd iedereen compleet gek!

In de oven lag namelijk een bedrag van 10.000 dollar aan cash geld, zodat Amanda zich over de afbetaling van de hypotheek even geen zorgen hoeft te maken!

Bekijk de verrassing hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bergleeuw zit zijn hele leven lang vastgeketend aan een truck. Maar 20 jaar later plannen redders eindelijk zijn grote ontsnapping!

Vermiste zoon met het Downsyndroom, wordt door de hond in het bos gevonden. Dan beseffen ze zich dat de jongen niet alleen was