in

Moeder heeft fantastische truc om splinters te verwijderen – zowel erg slim als eenvoudig

Deze moeder heeft een echte supertruc bedacht die jou en je kinderen veel baat zal brengen als iemand een splinter heeft.

We kennen allemaal de traditionele manier van een splinter verwijderen met een gesteriliseerde naald of speld en een pincet, maar dit wil niet altijd opschieten. Bovendien is het lastig om een kind rustig en stil te houden tijdens het verwijderen van de splinter.

Maar nu heeft een moeder de perfecte truc gevonden die ervoor zorgt dat dit soort taferelen tot het verleden behoren. In een post op Facebook deelde Claire Bullen-Jones haar truc.

Lees ook  De zwangere moet dringend plassen, maar de artsen laten haar niet. Bij de echo trekt opeens alle bloed uit het gezicht van de 25-jarige.

Heb je kinderen, dan heb je waarschijnlijk een injectiespuit thuis. Dat is eigenlijk het enige wat je nodig hebt voor deze fenomenale truc.

Zorg ervoor dat het spuitje goed is schoongemaakt en dat er wat lucht aan de onderkant zit.

Plaats het stevig tegen de plek waar de splinter in de huid zit en zorg ervoor dat de spuit goed sluit. Maak een trekbeweging met de spuit en waarschijnlijk komt de splinter er direct uit. Mocht de splinter blijken lastig te verwijderen zijn, herhaal het dan een paar keer.

Lees ook  Dit is de truc om van ontstekingspijn en chronische pijn af te komen zoals hielspoor!!

We houden van slimme tips en trucs die ons leven makkelijker maken en dit zullen we zeker in gedachten houden! Deel deze nuttige truc met andere ouders als je ook vindt dat ze dit zouden moeten weten.

Met deze ingenieuze truc hoeft je deze winter niet te krabben

Neem je graag hete douches? Stop onmiddellijk – het kan gevaarlijk zijn voor je gezondheid