in

Moeder heeft 4 baby’s in enorme buik – dan ziet dokter de echo en realiseert zich dat er iets mis is

Drie jaar geleden gingen Ivanna en David Cardenas Gutierrez naar het ziekenhuis voor een echo. Ze gingen ervan uit dat de moeder zwanger was van één kind.

Maar het duurde niet lang voordat ze zich realiseerden dat dit niet het geval was. Wat de arts hen vertelde, veranderde al hun plannen en plotseling kreeg het paar te maken met een uiterst moeilijke beslissing.

De dokter van Ivanna zag dat ze zwanger was van meerdere baby’s. Niet één, twee of drie – maar vier! David en Ivanna konden hun ogen nauwelijks geloven, ze waren ervan overtuigd dat het een soort grap was.

Het kon gewoon niet waar zijn … een vierling? Ze zijn uiterst zeldzaam: de arts legde uit dat ze maar één keer per 700 000 zwangerschappen voorkomen.

Lees ook  Belangrijke smeekbede van moeder toont waarom we onze gsm’s moeten neerleggen

Maar het was geen grap. En bovenop al het andere werd het echtpaar geconfronteerd met een extreem moeilijke beslissing …

Twee belangrijke details werden snel duidelijk: de geboorte zou extreem riskant zijn en het moest snel gebeuren. Ivanna was slechts 27 weken zwanger toen de dokter haar op het nieuws bracht dat Gabriel, zoals de jongen spoedig zou worden genoemd, onvoldoende zuurstof ontving. De situatie was ernstig.

Een beslissing over leven en dood
Het paar werd gedwongen snel te handelen. Verder gaan met de zwangerschap zou betekenen dat Gabriel zou sterven, maar de andere drie baby’s zouden overleven, of een keizersnee hebben om alle vier baby’s te bevrijden. Voor Ivanna en David was de keuze eenvoudig, ze beslisten om de kinderen diezelfde dag nog ter wereld te laten brengen – ondanks de kans dat het overlevingspercentage van de kinderen slechts 40 procent was.

Lees ook  Gezinsuitbreiding voor Monique Westenberg en André Hazes!

Het paar was voorbereid op het ergste, maar zolang er een kans was om alle vier de kinderen te redden, waren ze bereid om het risico te nemen.

Maar het ongelooflijke gebeurde: alle vier de kleine baby’s haalden het! De artsen konden hun ogen niet geloven. Ivanna en David hadden een vierling afgeleverd – vier weken te vroeg.

Tegenwoordig is het gezin fit en gezond! Julian, Sebastian, Gabriel en Francesca zijn vier jaar oud.

Dit verhaal is ongelooflijk! Deel het met al je vrienden om het ongelooflijke werk van artsen en medisch personeel over de hele wereld te eren!

Deze stier werd zijn hele leven vastgeketend en verwaarloosd. Zijn reactie als hij eindelijk wordt vrijgelaten, is echt aangrijpend …

Gepensioneerde geschokt als ze na kankerbehandeling thuiskomt om factuur te lezen waarin staat dat ze dood is.