in

Moeder gaat lunchen met haar schoonzoon, weken later ontdekt ze een oude foto dat alles verandert

Toen Heidi en Ed Savitt elkaar ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht.

Ze ontmoetten elkaar op school in Engeland in 2011, en het duurde niet lang voordat ze stapelgek op elkaar raakten. Ze dachten dat ze alles over elkaar wisten, maar tijdens een lunch met de moeder van Heidi ontdekten ze dat ze eigenlijk veel meer over elkaar wisten dan ze ooit hadden gedacht.

Heidi en Ed hadden een aantal redenen om feest te gaan vieren nadat ze afstudeerden waren aan de universiteit van Newcastle in Engeland.

Ze studeerden daar niet alleen af, maar vonden ook de partner voor het leven.

Na vier jaar van daten, werd het eindelijk tijd dat de ouders van zowel Ed als Heidi de partners van hun kinderen zouden ontmoeten. Ze gingen met z’n allen samen uiteten, toen de moeder van Heidi, Kay Parker, een grappig verhaal over Heidi vertelde.

Lees ook  Politie deelt verontrustende video van jong meisje dat door auto wordt gevolgd - om ouders te waarschuwen

Toen Heidi pas zes jaar oud was, werd ze op vakantie verliefd op een jongen genaamd Ed. Niemand stond bij dit grappige feitje stil. Maar twee weken later, ontdekte Kay iets dat alles veranderde.

De moeder van Heidi vond een oude foto van Heidi samen met het jongetje Ed toen ze op zolder iets aan het zoeken was.

De foto was afkomstig van een familie vakantie naar Turkije in 1997 – maar het jongetje Ed kwam haar wel heel bekend voor. De moeder van Heidi herkende het jongetje meteen als dezelfde Ed, waar haar dochter nu mee was!

“Toen mijn moeder de eerste foto van ons vond en die naar mij toe stuurde, was ik geshockeerd. Ik moest er even bij gaan liggen,” zo vertelde Heidi aan The Independent.

Ed vroeg aan zijn ouders of zij ook nog fotos hadden van die vakantie, waarna ze 5 fotos van het koppel als kind vonden.

Lees ook  Wanhopige moeder mailt 130 dokters nadat dochter nog 1 maand te leven werd gegeven – en krijgt 1 antwoord.

Tijdens die vakantie waren Ed en Heidi onafscheidelijk en liepen ze voortdurend hand in hand. Nu kunnen ze eindelijk de rest van hun leven samen hand in hand lopen.

Eerder deze zomer, trouwde het koppel in een prachtig oud Engels herenhuis uit de 12de eeuw.

Heidi kan het amper geloven dat de 2 zolang hebben gedate, en elke keer er kompleet naast zaten over de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten.

“We waren al vier jaar samen toen we er uiteindelijk achter kwamen, voor hetzelfde geld waren we er nooit achter gekomen,” zo vertelde Heidi aan The Independent.

“Mensen blijven maar tegen ons zeggen dat het het lot is en dat het net een scenario is van een film!”

Verlaten hond wandelt twee keer 32 km om familie te zoeken, maar ze waren verhuisd.

Hond ligt stil op de grond in de sneeuw : Wat er hier allemaal gebeurt hebben we nog nooit gezien !