in

Moeder en zoon stapelverliefd op elkaar en willen trouwen en kinderen maken

Als je Latijn of Grieks hebt gestudeerd, heb je ongetwijfeld wel gehoord over Oedipus, de Griekse tragedie waarbij een jongeman verliefd wordt op een oudere dame en dan haar echtgenoot vermoordt, om dan te ontdekken dat het zijn moeder is. Jakkes! Hoewel dit verhaal pure fictie is, gebeurde er in Amerika onlangs iets bizar. Door een toevallige loop van omstandigheden gaf een vrouw uit New Mexico haar zoon zeventien jaar geleden op voor adoptie en werd nu verliefd op een 19-jarige jongen, die haar zoon bleek te zijn! Je moet het gezien hebben om het te geloven …

Monica Mares gaf haar zoon zeventien jaar geleden op voor adoptie. Ondertussen zijn ze herenigd, maar op de meest bizarre wijze. En alsof dat alles nog niet voldoende is, riskeren ze ook nog eens achttien maanden gevangenisstraf omdat ze zich schuldig maken aan inc*st of ook wel bekend als “Genetische S*ksuele Aantrekkingskracht”.

Ondanks de dreiging van een strafrechtelijke veroordeling verklaren ze dat ze stapelverliefd zijn op elkaar.

Lees ook  Lijk van boeddhistische monnik na 2 maanden in bijna perfecte toestand met glimlach op zijn gezicht.

Mares en haar biologische zoon, Caleb Peterson, zullen later dit jaar terechtstaan om uit te maken of ze een van de duidelijkste grenzen van de mensheid hebben overschreden. Ondertussen wenden ze zich tot het grote publiek om geld in te zamelen voor hun proces van de eeuw.

Mares verklaart over deze verboden liefde: “Hij is de liefde van mijn leven en ik wil hem niet verliezen. Mijn kinderen houden van hem, mijn hele familie is dol op hem. Niets kan tussen ons komen, evenmin rechtbanken of de gevangenis. Ik moet gewoon bij hem zijn. Als ik zou vrijkomen, verhuizen we meteen naar een staat waar onze liefde niet verboden is.”

Ze moet echter begrijpen dat incest nog steeds een misdrijf is en dat dit gebaseerd is op wetten die duizenden jaren oud zijn. Als er ooit nakomelingen van komen, is de kans groot dat deze met ernstige genetische defecten zijn aangetast.

Tijdens het proces mogen de twee geen direct contact met elkaar hebben.

Lees ook  Jongeren hebben steeds vaker 'smartphoneschedel'

De moeder en zoon herenigden via de sociale media en kort daarop volgde er een s*ksuele aantrekkingskracht. “De eerste keer dat ik mijn zoon ontmoette, was ik erg opgewonden en gaf hem een dikke knuffel” zei Mares. “Ik ging hem ophalen bij het huis van zijn vader in Texas. Ik had toen al vlinders in mijn buik.”

“Ik voelde me alsof ik iemand nieuw in mijn leven had leren kennen en ik werd verliefd op hem” verklaarde ze. Ze gaat verder: “Ik vertelde hem, ik weet niet hoe je hierop gaat reageren, maar ik ben je moeder en jij mijn zoon, maar ik ben verliefd op je.”

“En hij zei: Weet je wat? Ik ook op jou maar ik was bang om je dat te vertellen. Hij werd verliefd op zijn moeder en ik op mijn zoon.”

Wat vind jij van deze verboden relatie?

Laat het ons weten in de reacties op Facebook en DEEL dit opmerkelijke bericht met iedereen die je kent!

Vrouw verliest 44 kilo door déze 3 regels aan te houden

Deze man werd 150 uur geopereerd en onderging een marteling om DIT te bereiken. Het resultaat maakte me sprakeloos!