in

Moeder en dochter vallen meer dan 90 kilo af door dans uit de jaren 80 te doen

Voor veel mensen is hun gewicht een enorme uitdaging die veel stress met zich meebrengt. Sommige mensen willen een paar kilootjes afvallen, anderen het liefst een boel. Deze moeder en dochter gingen samen aan de slag en vielen tezamen meer dan 90 kilo af.

Volgens het RIVM is de helft van volwassen Nederlanders te zwaar. Ook wereldwijd is dit een probleem. Veel mensen willen dan ook afvallen, net zoals Jaime Allison en haar dochter Calista Jean Jones uit de VS.

De 50-jarige Jamie en haar 18-jarige dochter Calista hadden zichzelf in 2016 een nieuwjaarsresolutie gesteld. Ze wilden gezonder leven en afvallen. Echter, het liefst met een beetje plezier, waardoor ze zich inschreven voor danslessen.

Lees ook  Elf dagen na begrafenis van zijn zoon krijgt vader plots telefoon: “Hey, papa”

Toen ontdekten ze dat de danslessen Jazzercise zouden zijn. Vooral in de jaren 80 was Jazzercise heel populair. Het is een combinatie van dansen, yoga, Pilates en kickboxen, volgens Brightside.

Nadat de twee resultaten zagen, kwamen ze erachter dat ze niet de enige waren! De vader van het gezin was ook wat afgevallen en steunde het tweetal volledig. Samen begonnen ze boodschappen te doen en gezond te koken.

Moeder en dochter vielen tezamen meer dan 90 kilo af! “Bedankt dat je een geweldige trainingspartner bent! Deze work-out heeft ons compleet veranderd!”, schreef de moeder op Instagram om haar dochter te bedanken.

Lees ook  André Hazes ontvolgt Nikkie Plessen op Instagram

Na vier jaar geven Jaime en Calista aan dat ze erg trots op zichzelf zijn. Maar het was hard werk. “Het ging niet van de ene op de andere dag. Het was één dag tegelijk. Het proces omarmend […] Geef alles. Verlies de focus niet. Volg, weeg en meet elke hap. Beweeg. Water. Eet voedsel dat je van brandstof voorziet,” legde Jamie uit.

Een hele knappe prestatie! Met doorzettingsvermogen, focus en elkaar steunen zijn vreugde en succes mogelijk!

Met hoeveel personen mag je in de auto? En is een mondkapje verplicht?

Wauw, maak kennis met de bloedmooie vrouw van Jandino Asporaat