in

Moeder die zich geen rolstoel voor gehandicapte zoon kon veroorloven, springen samen dood tegemoet.

Een alleenstaande moeder werd dood aangetroffen naast haar 13-jarige zoon nadat de twee uit het raam van een negende verdieping sprongen.

Elena Oldenburg (30), die zich geen rolstoel kon veroorloven voor haar zoontje met hersenverlamming, sprong uit een raam in de Russische stad Tolyatti. Volgens de lokale media was de noodlijdende moeder helemaal “op” omdat ze haar zoon letterlijk overal moest ronddragen.

De levenslange neurologische aandoening betekende dat de alleenstaande moeder haar zoon moest dragen.

Een buur verklaarde aan de lokale media: “Ze had geen rolstoel en moest hem (Misha) altijd in zijn armen dragen. Ze knuffelde hem altijd. Ze was rustig en schreeuwde nooit. Ze klaagde ook nooit over iets.”

Lees ook  Vader dode freerunner Eltjo (19) waarschuwt brugspringers: 'Gevaren groter dan je denkt'

“Ik denk dat ze de enorme last niet meer aankon.”

Een vrouwelijke winkelbediende, die de laatste was die de alleenstaande moeder die dag gezien had, zei: “Ik zag haar eerder die dag iets kopen. Ze was overstuur over iets.”

Volgens de lokale media woonde de 30-jarige moeder alleen met haar zoon en had ze geen hechte vrienden.

Lees ook  Man veroordeeld voor ontucht met herfstbladeren

De Politie onderzoekt de zaak.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ VINDT DAT DIT GEWOON NOOIT HAD MOGEN GEBEUREN. HET IS ECHT EEN ONDRAAGLIJKE GEDACHTE DAT MENSEN HUN LEVEN BEËINDIGEN OMDAT ZE ZICH NIET VOLDOENDE GESTEUND VOELEN OF OMDAT ZE NIET GENOEG BEGELEIDING KRIJGEN.

ALS JE VRAGEN HEBT OVER ZELFMOORD OF SOMBERE GEDACHTEN HEBT, NAAM DAN ALSJEBLIEFT CONTACT OP MET DE PROFESSIONALS VAN DE ZELFMOORDLIJN. IN NEDERLAND KAN DIT VIA DE CRISISLIJN 0900-0113 EN IN BELGIË VIA HET NUMMER 1813.

Man wordt na 12 jaar wakker uit coma nadat 75-jarige mama dag en nacht voor hem zorgde.

5-jarig kankerpatiëntje verontschuldigt zich voor hij overlijdt in de armen van mama.