in

Moeder die haar kinderen verdronk brengt haar tijd door op de meest schokkende manier.

Herinner je je het droevige verhaal nog over de familie Yates uit 2001? Andrea Yates, afkomstig uit Houston, was verantwoordelijk voor de dood van haar vijf kinderen, met leeftijden tussen de zes maanden en zeven jaar. Ze verdronk hen in de badkuip.

Ze nam de lijkjes van de kinderen, legde hen op bed en legde er een dekentje over. Yates belde zelf de hulpdiensten en bekende dat ze haar kinderen verdronken had omdat ze aan een psychose leed.

Lees ook  Kevin heeft sinds de dood van zijn moeder zijn haar niet meer geknipt: zijn make-over is ongelooflijk

Later verklaarde ze dat ze bezeten was door de duivel en dat ze haar kinderen verdronk om hun zielen te redden.

In 2002 werd ze veroordeeld, maar in 2006 werd het beroep gegrond verklaard omdat ze geestesziek zou zijn. Yates werd veroordeeld tot een levenslang verblijf in een psychiatrische inrichting.

Ze verblijft momenteel in het Kerrville State Hospital. Yates is nu 51 en People Magazine laat weten dat video’s bekijken van haar kinderen een van haar voornaamste activiteiten is. Yates mag de inrichting niet uit en krijgt niet veel bezoek. Ze werkt daarnaast ook in de hobbyruimte van het ziekenhuis waar ze handwerkjes maakt.

Lees ook  Waarom schoonmaakmiddel Dasty van de Wibra zo mateloos populair is

Al de spulletjes die Yates maakt worden anoniem verkocht. De opbrengsten van haar werk gaan naar het Yates Children Memorial Fund, opgericht door de advocaat van Yates.

We vragen ons af of ze voor deze gruweldaden al tekenen van psychose of krankzinnigheid vertoonde.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

De redding van een krokodil uit een overstroomd kanaal in Sri Lanka.

Jongen weegt nog geen 7 kilo en sterft. Dan ontdekt de politie nog iets anders schokkends over hem