in

Moeder deelt verwoestende foto van stervend kind en vader om de brutale realiteit van kanker te tonen.

Een moeder deelde een hartverscheurende foto van haar vijfjarige dochter die door kanker aan haar ziekenhuisbed gekluisterd lag, met naast het meisje haar terminaal zieke vader. Ally Parker uit Pensacola, Florida, is de moeder van Braylynn Lawhon die op 6 december de diagnose van een hersentumor kreeg. Lawhon lijdt aan de dodelijkste vorm van hersenkanker, DIPG, waarvoor helaas geen remedie bestaat.

De vader van Parker, Sean Peterson, lijdt aan de neuronenziekte van de motor en kan niet meer praten. De foto van de twee roerde mensen wereldwijd tot tranen toe. Ondanks dat er voldoende fondsen ingezameld werden om een dure behandeling te beginnen, ontdekten de artsen begin januari bij Lawhon een bloeding uit de tumor.

Lees ook  Jong meisje wandelt op het podium met haar pop – ze had nooit gedacht een top-act te worden

Daardoor kon ze de behandeling waar de familie zo hard voor gewerkt had niet ondergaan. Bij een andere foto van haar dochter en haar vader schreef Parker: “Deze twee zijn de sterkste mensen die ik ooit gekend heb. Iedereen die ons kent is het daarmee eens. We dachten allemaal dat ze ons zouden overleven … en we hadden nooit gedacht dat onze prachtige Braylynn als eerste zou moeten gaan.”

“Vorig jaar was erg hard voor ons, maar ik kan nog niet beginnen met uit te leggen hoe moeilijk dit jaar voor ons zal zijn en al geweest is. Binnen enkele dagen zal ik deze prachtige meid moeten begraven.”

Lees ook  Wesley Sneijder gaat los op Sylvana Simons

“Maanden, misschien weken later, zal ik mijn vader moeten begraven. Twee helden van me weg, in hetzelfde jaar.”

Vandaag zegt Parker dat Lawhon nog altijd vecht en dat de familie de hoop niet wil opgeven. “Morgen hebben we een vergadering met de dokter die ik nog niet ontmoet heb. Deze dokter wil Braylynn behandelen en hij gelooft dat ze nog een kans heeft.”

“De mogelijkheid van haar dood is zeer waarschijnlijk, maar nogmaals, we hebben nog een schijntje hoop. Ik kan niet meer trots zijn op mijn dochter. Ze is altijd een sterk kind geweest, maar ik heb haar kracht onderschat. Die fout zal ik nooit meer maken.”

Toen ze 25 was adopteerde ze een gehandicapte jongen, als ze zijn haar wast, merkt ze dat er iets mis is.

Meisje (4) wilde alleen maar een snoepje nemen uit de handtas van haar oma. Het werd haar dood