in

Moeder deelt geniale truc om snel zand van je voeten te vegen.

Een dagje op het strand is dolle pret, totdat het tijd is om naar huis te gaan. Je probeert je voeten terug in je schoenen te murwen en voelt het zand tegen je huid schrapen.

En onderweg naar huis laat je een heuse zandbak achter in je auto. Er ligt zand op de vloer, op de bank en in je bed. Het is een ware nachtmerrie.

Zelfs in die mate dat we ons afvragen of het allemaal wel de moeite waard was om even pootje te baden.

Lees ook  Meisje stopt met studie om moeder te worden van 13 dochters

Nu kunnen we eindelijk aan die horror ontsnappen. Een moeder deelde een eenvoudig trucje dat ze gebruikt om het zand van de voeten van haar kinderen te vegen. En het is spotgoedkoop en zo gemakkelijk dat we het allemaal kunnen.

In een artikel op Mumsnet over vakantietips, onthulde een moeder dat ze talkpoeder gebruikt om het zand van de voeten van haar kinderen te krijgen.

De moeder zei: Gebruik talkpoeder om snel zand van je handen en voeten te verwijderen! Het talkpoeder absorbeert al het vocht waardoor je het zand gemakkelijker kan wegvegen.

Lees ook  Studente toont mama haar handen en onthult de harde straf van haar leraar voor de klas.

Dit is uiteraard niet helemaal een nieuwe truc. Blijkt dat de talkpoeder hack al enkele jaren op het internet circuleert.

Maar we kunnen niet de enige zijn die hier nog nooit van gehoord hadden. Het is echt levensveranderend! We mogen gewoon niet vergeten om de talkpoeder in onze strandtas te stoppen!

De truc werkt omdat babypoeder vochtigheid van de huid verwijdert, waardoor het zand niet meer kleeft en er zo gemakkelijk af komt.

Pretparkattractie breekt in twee en doodt 19-jarig meisje.

Heftig: Wesley Sneijder op camera betrapt hoe hij auto vernielt.