in

Moeder dacht dat ze haar kleine meid na kidnapping nooit meer zou terugzien. Maar 3 woorden redden haar leven.

De vijfjarige Jocelyn Rojas speelde op een namiddag in de voortuin toen het ondenkbare gebeurde. Toen haar oma, Tracey Clay, naar buiten keek, was het meisje verdwenen. Clay ving een glimp op van een sedan maar dat was de enige aanwijzing die ze had. Toen ze Jocelyn nergens kon vinden, contacteerde ze de politie.

Politie en buren kamden de buurt uren uit, maar ze konden het meisje nergens vinden. De familie van Jocelyn begon het ergste te vrezen.

Ook twee tieners, Temar Boggs en zijn vriend Chris, kregen de foto van het vermiste meisje onder ogen. Het duo was amper 15 jaar oud, maar ze wilden iets doen.

Lees ook  Vader overleden na botsing met lijnbus, toestand moeder kritiek

De jongens sprongen op hun fiets en begonnen te zoeken. Ze verwachtten niet veel te vinden, maar waren vastbesloten om te helpen. Ongeveer een kilometer verderop zagen de twee een sedan die er verdacht uitzag. Telkens ze de auto passeerden, zou hij omdraaien en wegrijden. Ze waren extreem achterdochtig en om een goede reden. Toen de auto eindelijk stopte, benaderde Boggs het raampje van de bestuurder en keek naar binnen.

Wat hij dan zei heeft wellicht het leven van Jocelyn gered. Hij keek de man recht in de ogen en zei: “Ik zie je.”

De man reed weg, maar op het einde van de straat stopte hij. De deur ging open en Jocelyn rende uit de auto.

Lees ook  Deze man dringt met een pistool bij zijn ex binnen. Als je ziet wat hij haar aandeed, zal je geschokt zijn!

“Hij stopte op het einde van de straat en liet haar eruit. Dan rende ze naar me toe en zei dat ze haar mama nodig had”, zei Boggs. Toen ze eindelijk thuis waren, organiseerden ze een feestje voor de jongemannen die het meisje gered hadden.

“Hij is onze held. Er zijn gewoon geen woorden voor”, zei Tracey Clay over de moed van Boggs. Dankzij de beschrijving van Boggs kon de kinderlokker gearresteerd worden. Met drie kleine woorden kon deze tiener het leven van dit meisje redden.

DEEL deze helden met je vrienden!

Man neemt een binnenweg en hoort vreemde geluiden in de bosjes. Wat hij onder de bladeren aantreft, is hartverscheurend.

Familie verlaat hun hond omdat hij “lelijk” was, maar happen naar adem als ze zijn transformatie zien.