in

Moeder bevalt zonder verdoving en kan gewoonweg niet geloven hoe groot het lichaam van haar baby wel niet is

Toen Natashia Corrigan voor het eerst naar haar pasgeboren baby keek, was ze compleet in shock. Haar zoon Brian Jr. was niet wat ze verwacht had, maar zeker wel waar ze op gehoopt had. Brian woog namelijk de verbluffende 6 kg!

Natashia Corrigan uit Melbourne in Australië beviel in het Mercy Hospital. De moeder beviel zonder epidurale, en gebruikte alleen gas en lucht als pijnstiller.

Natashia was gezegd dat haar baby zwaarder zou zijn dan andere baby’s. Ondanks het feit dat ze dit op voorhand wisten, waren de dokters nog altijd verbaasd toen hij werd geboren met 6 kg.

Lees ook  Medewerker van een kinderdagverblijf veegt bloed weg van de mond van het meisje, om zo het verontrustende wat hij deed te verbergen

Hij was de zwaarste baby die ze in het Mercy Hospital ooit gezien hadden.

“Ik droomde altijd al van een kleine, mollige baby”, zei Natashia. “Ik heb altijd al een kleine, mollige baby gewild en nu heb ik er een grote.”

“Ik denk dat ik een beetje in shock was omdat de bevalling natuurlijk was, maar ik had alleen een beetje gas, dus daar was ik nog een beetje in shock van”, vervolgde ze.

Lees ook  Wesp laat bestuurder zó schrikken dat die met zijn auto in het water belandt

De jongen werd geboren na 40 weken en vijf dagen. Hij zou de zwaarste baby uit de hele regio zijn. Zijn moeder had het duidelijk niet anders gewild.

“Ik heb lang gewacht op vandaag”, zie Natashia.

DEEL dit verbluffende verhaal met je vrienden!

Moeder met een gebroken hart baart een dode baby. Dan maakt een fotograaf een foto die inmiddels ruim 4 MILJOEN keer werd bekeken

Loyale hond wacht een hele week lang op de plek waar zijn eigenaar zei dat hij moest blijven. Dan bekommert eindelijk iemand anders zich om hem