in

Moeder bevalt van ‘mini sumoworstelaar’ baby dochtertje van bijna 6 kilo zwaar

Een koppel uit Australië kreeg de schok van hun leven toen ze deze week hun 5,9 kg pasgeborene verwelkomden.

Emma en Daniel Millar, uit Mount Warrigal, waren voorbereid op de mogelijkheid dat hun baby’tje aan de grotere kant zou zijn, maar hadden nooit verwacht een ‘mini sumoworstelaar’ op de aardbol te verwelkomen.

Afgelopen week zag Remi het levenslicht via een keizersnede. Het meisje werd gezond geboren, hoewel haar moeder, de 27-jarige Emma, wel toegaf dat haar omvang een verrassing was.

Het gelukkige gezin verwachtte al dat hun dochtertje aan de grote kant zou zijn, hun tweejarige dochter Willow woog ook meer dan 5 kilo bij de geboorte – maar bijna zes kilo hadden ze niet voorzien.

LEES OOK!
3 leden uit dezelfde familie sterven aan coronavirus – laten we onze steun tonen

Aan The Sydney Morning Herald vertelde de kersverse moeder:

“Ze is net een mini sumoworstelaar. Ik had wel een grotere baby verwacht omdat ik zwangerschapsdiabetes had, maar niet zo groot. Na 35 weken bleek uit een echografie dat ze ongeveer 4 kg woog, maar we dachten niet dat ze zoveel meer zou groeien.”

Daniel voegde eraan toe dat Willow ook een grote meid was, maar nu dun is.

Emma had een noodkeizersnede bij haar oudste kind, Ace, en koos er sindsdien voor om altijd via een keizersnede te bevallen, omdat dit de veiligste optie voor zichzelf en haar baby’s is.

LEES OOK!
'Bridget, André en Monique samen bij RTL Boulevard'

Haar laatste zwangerschap resulteerde echter wederom in een noodkeizersnede omdat haar vliezen te vroeg braken. “Ik denk niet dat ik een natuurlijke geboorte met haar had aangekund,” voegde de moeder van drie eraan toe.

Daniel geeft aan dat Remi “een indruk maakt”. Zodra hij met haar op de arm rondloopt, vormt er zich een kleine menigte van andere ouders, verpleegkundigen en bezoekers.

We wensen het gezin heel veel geluk met de geboorte van ‘kleine’ Remi!

Oude dame belazerd door ‘mantelzorger’: 70.000 euro zoek

Vrouw overreden door eigen auto nadat ze handrem vergat op te trekken.