in

Moeder bevalt van een drieling. Dagen later krijgt vader nieuws wat hem schokt. Wat is dit verschrikkelijk!

Joey en Casi Rott hadden al een grote, gelukkige familie, maar ze stonden op het punt om nog groter en nog gelukkiger te worden.

Een geschenk maal drie

Gezegend met twee schattige meisjes, Tenley en Chloe, zou het koppel niet een maar drie baby’s op de wereld zetten! Toen ze ontdekten dat Casi van een drieling zwanger was, konden ze hun geluk niet op. Hoewel een drieling een grote uitbreiding is voor hun gezin, dachten ze dat ze hiertegen wel waren opgewassen. Hun vaardigheden als liefhebbende ouders spraken immers voor zich.

De mama houdt zich sterk

Het dragen van drie kleine leventjes is een zware belasting voor het lichaam, maar Casi hield zich sterk en nam alles met de glimlach, hoewel ze toegeeft dat dit de zwaarste periode uit haar leven was, zoals Joey getuigt:

“Haar voornaamste doel was om de drieling zo lang mogelijk te dragen. Ze wilde hen 34 weken houden. Dat was haar doel om zeker gezonde baby’s op de wereld te kunnen zetten.”

Tijdens de laatste drie maanden van haar zwangerschap verbleef Casi in Wichita, Kansas, meer dan twee uur rijden van hun huis, gewoon voor het geval dat er iets zou mislopen met de zwangerschap. De voorzichtige Casi wilde niet het risico lopen om een van de grootste geneugtes in het leven te verliezen.

Engeltjes onderweg

De drieling besliste om net iets te vroeg ter wereld te komen. Joey haastte zich naar het ziekenhuis waar de drie baby’s met een keizersnede werden gehaald. Casi mocht haar gezonde baby’s, twee jongens en een meisje, meteen in de armen houden en dat maakte dat haar strijd het helemaal waard was geweest. Asher, Levi en Piper werden kerngezond geboren.

Lees ook  Milly kondigt de dag van haar dood aan. Het verhaal dat nu volgt is, hartverscheurend

Iedereen gezond

Enkele dagen later leek alles goed te gaan met Casi. Ze werd al op maandag uit het ziekenhuis ontslagen en haar baby’tjes moesten nog een beetje langer blijven om hun ontwikkeling in de gaten te houden. Het koppel ging naar huis voor een nacht welverdiende rust.

Terug naar het ziekenhuis

Hoewel alles perfect leek te verlopen, sloeg toch het noodlot toe. Casi begon pijn in haar borst te voelen en Joey wist dat hij onmiddellijk moest ingrijpen. Hij nam Casi mee naar het ziekenhuis, waar ze haar met bloedverdunners behandelden. Opeenvolgende scans toonden geen bloedklonters dus mocht ze weer naar huis. Enkele dagen later kwam de pijn in Casis borst opnieuw opzetten.

“Ik bracht haar de twee meisjes omstreeks 5 u. Ze knuffelde, kuste hen en had hen vijf minuten lief toen de problemen begonnen.”

Het volgende wat Joey weet, veranderde zijn leven voor altijd.

Een hartverscheurend noodgeval

Joey bracht Casi opnieuw naar het ziekenhuis, maar ditmaal zou ze het helaas niet redden. Een bloedklonter blokkeerde haar longen. Dit was te wijten aan de zware zwangerschap en de keizersnede beweerden vrienden. Nu zal Joey met de hulp van vrienden en familie de vijf kinderen alleen moeten opvoeden.

Gelukkig bundelden vrienden, familie en vreemden de krachten om hem op eender welke manier te steunen. Ze creëerden een GoFundMe rekening om geld in te zamelen voor de medische kosten en alle andere noodzakelijke kosten die bij het ouderschap komen kijken.

Lees ook  18 k*t streken die je uit kunt halen bij je collega’s

Tijd om te genezen

Op de rekening stond binnen de maand 148.167 dollar, een pak meer dan de vooropgestelde 10.000 dollar. Vanuit het hele land rolden de giften binnen toen het grote publiek hoorde van deze schrijnende situatie.

Rouwende, maar dankbaar

Joey was diep ontroerd door deze massale steun en de oprichtster van deze pagina, Hilary Holten Thompson, schreef:

“De hele familie Rott wenst iedereen te bedanken die hen gesteund heeft en die volgens hun eigen mogelijkheden hebben geschonken tijdens deze moeilijke tijden. De donaties, gebeden, liefde en steun die toestroomde was emotioneel overweldigend en een grote troost voor het hele gezin. (Een familie die normaal altijd zou geven, maar helaas even aan de ontvangende kant staat)”

Wat nu?

Hoewel een drama op elk moment kan toeslaan, toont het verhaal van Joey ons wel aan dat de naastenliefde van volstrekte onbekenden bestaat en zeer levendig is. Met de hulp van het internet kunnen Joey en de baby’s aan hun nieuwe leven beginnen zonder zich financieel zorgen te hoeven maken.

Hieronder kan je het verhaal van Joey in zijn eigen woorden bekijken. Hoewel Joey en de kinderen zonder hun vrouw en moeder moeten verder leven, zal de herinnering aan haar altijd levendig blijven. DEEL dit hartverscheurende verhaal met iedereen die je kent!

Jonas is 24 jaar oud en wordt door zijn mobiele telefoon om het leven gebracht. Kijk niet weg!

Deze hond is al 10 jaar aan de muur vastgeketend. Maar als deze man over het hek klimt, gebeurt er dit. Wat een held!