in

Moeder belt loodgieter om wasmachine te herstellen, maar zijn ogen niet geloven wanneer hij ziet wat hij vindt onderaan…

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat sokken af en toe in de wasmachine verdwijnen.

Uiteindelijk hebben we dit allemaal wel eens meegemaakt. Je weet wel, we halen onze verse was uit de machine en merken dat er een sok verdwenen is.

Meestal is het zo dat we zelf per ongeluk een sok vergeten hebben wassen, maar soms verdwijnen ze ook zonder enig spoor.

Nu hebben we het antwoord gevonden waar al die vermiste sokken naar toe zijn!

De echtgenoot van een zekere Cathy Hinz deed een interessante ontdekking toen hij een van hun wasmachines in hun wasserette probeerden te herstellen. Maar wat hij zich nooit zou kunnen inbeelden was wat ze er gevonden hebben…

Cathy’s familie woont in Californië en is eigenaar van enkele zaken. In een van hun zaken, een wasserette, was een van de wasmachines kapot en Cathy en haar man moesten het herstellen. De machine was gestopt met draaien en was voor de klanten zeer vervelend. Wat zou het kunnen zijn?

Lees ook  'Jos de G. terecht veroordeeld voor doden en verkrachten Nicole van den Hurk'

Vreemde ontdekking
Na in de wasmachine zelf te hebben gekeken, besloot Cathy’s echtgenoot om te kijken in afvoer om te zien of er iets te vinden was. En ja, hij vond iets.

Maar wat hij precies vond was helemaal niet wat hij had verwacht.

Cathy schreef haar ontdekking neer op Bored Panda:

“Vandaag waren mijn echtgenoot en mezelf moe van te prutsen aan een van onze wasmachines en besloten dan maar om het uit elkaar te halen, te beginnend met het onderste stuk. Tot zijn grote verrassing, is dit wat hij vond…”

Lees ook  BAM! Chateau Meiland keert terug met nieuwe serie afleveringen:

Ze gaat verder:

“Sokken, ondergoed, een kredietkaart… en dat is slechts wat er in de onderkant van de machine zat. Toen hij de waterpomp verwijderde vond hij ook nog eens een totaal van 7 dollar wisselgeld. Dus, voor diegenen die echt GELOVEN dat je machine soms dingen “opeet”, en loodgieters zeggen dat dat dit niet kan… wel, hier is het bewijs!!”

Die wasmachine was eigenlijk een sok-etende machine! Cathy zegt dat haar familie verrast was en zelfs wat geschokt was door de ontdekking.

“Ik weet niet wat ik moet zeggen! 25 jaar doe ik deze job al, en heb al al die jaren veel ervaring met wasmachines en andere huishoudtoestellen. Maar dit heb ik nog NOOIT gezien!”

Bekijk deze video om Cathy te zien uitleggen hoe alles verliep:

Meisje faalt met bronzer en verandert in Shrek

Ze werd Mis-bruikt, vernederd en mis-handeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!