in

Moeder adopteert 5 kinderen met Downsyndroom: “Als je de ruimte hebt, doe je het gewoon.”

Leah Spring vindt niet dat ze iets buitengewoon doet. Tussen 2010 en 2015 adopteerde ze vijf kinderen met het syndroom van Down. Axel, Abel, Audrey, Asher en Amos zijn tussen de 14 en 18 jaar oud.

Samen met haar partner hebben ze 12 kinderen, inclusief de biologische dochter van Spring, de 22-jarige Angela die ook het syndroom van Down heeft.

“Ik denk dat ik meer geduld heb dan vroeger. Ik dacht dat ik een geduldige persoon was en ik wist zelfs niet eens wat geduld hebben betekende”, verklaarde Spring.

“Nu weet ik het.”

Hun avontuur begon ongeveer 10 jaar geleden toen een vriend van Spring zei dat ze naar Servië en Bulgarije zou gaan om haar geadopteerde kinderen op te halen.

Lees ook  Mama denkt dat ze zwanger is van een drieling, maar als ze gaat bevallen zijn de artsen GESCHOKT.

Spring ging mee om te helpen. Nadat ze de extreem belabberde leefomstandigheden had gezien, besloot de moeder om ook kinderen te adopteren en haar dochter Angela was een inspiratiebron voor haar.

“Ik bleef maar aan die leefomstandigheden denken en ik begreep het niet”, zei Spring. “Hoe kan dat gebeuren? Hoe is dat vandaag nog mogelijk?”

En tijdens dat alles vond Spring ook nog eens de kracht om in 2014 tegen borstkanker te vechten en te verslaan. Ze is een echte vechter – en voormalig munitiespecialist van het Amerikaans leger.

Lees ook  Artsen waarschuwen voor nieuw ‘milieuvriendelijk’ hulpmiddel – gehaakte en herbruikbare tampons

“We zijn gewoon ouders”, zei de moeder. “We krijgen echt coole dingen te zien. We zien kinderen die nog nooit een volle koelkast gezien hebben en we zien kinderen die uitgehongerd werden en die nu verbaasd zijn dat wanneer ze om eten vragen ze het ook krijgen.”

“Je begint met adoptie omdat er kinderen zijn die een familie nodig hebben. Als je de ruimte hebt, als je de tijd hebt, als je beschikbaar bent, als je de middelen hebt, dan doe je het gewoon.”

Bekijk de inspirerende video hieronder en deel dit prachtige verhaal met iedereen die je kent!

Man veroordeeld voor moord op stiefvader van vriendin “nadat hij haar als kind molesteerde.”

Dit is de vrouw die haar baan opgaf om haar vriendje om de twee uur de borst te kunnen geven.