in

Moeder van 3 kinderen staat op het punt een abortus te ondergaan… totdat ze ziet wat er op de grond valt

Veel vrouwen willen moeder worden, maar hebben twijfels en angsten. Zo ook Kimberly die een ongelofelijke interventie ervoer die haar leven voorgoed veranderde. Net op op het moment dat ze het leven van haar baby wilde nemen, kwam ze in contact met god en toonde haar de weg!

Kimberly had al drie kinderen toen ze ontdekte dat ze zwanger was van een vierde kind. Hoewel het een zegen is om een kind te krijgen, was de komst van deze baby totaal ongepland. Ze zag het meer als een financiële last als dan een zegen. Ook maakte ze moeilijke tijden mee. Haar vriendje bedroog haar en al drie kleintjes thuis die al haar tijd opeisten, nam ze de harde beslissing om haar zwangerschap te beëindigen.

Lees ook  Dochter van Patricia Paay deelt heftige foto van toen ze eetstoornis had

Terwijl ze in het ziekenhuis zat te wachten, werd ze overmand door spijt en verdriet. Toch ging ze naar de balie om de procedure te starten. Toen ze naar haar identiteitskaart zocht, viel er iets anders uit haar tas. Het was een kaartje dat enkele kerkbezoekers enkele dagen voordien voor haar hadden achtergelaten.

Kimberly barstte in tranen toen ze het volgende las:

“Wees niet bang, want ik ben bij jou. Wees niet ontmoedigd, want ik ben jouw God. Ik zal je kracht geven en je helpen. Ik zal je optillen met mijn zegevierende hand.”

Het was een waarschuwing van god: Plotseling verdwenen al haar twijfels. Kimberly wist dat haar geloof haar door deze zwangerschap zou leiden. Ze zei onmiddelijk tegen de receptioniste dat ze van gedacht was veranderd. Twee jaar na deze goddelijke interventie deelde Kimberly haar verhaal op Facebook:

“Ik denk dat het God’s manier was om me te tonen dat het ZIJN plan was en dat het altijd groter en beter zal zijn dan alles wat ik ooit gekend heb.”

Kimberly schreef zelfs een lied over haar ervaring met de titel “Little Hearts.” Beluister het hieronder en DEEL dit bericht met iedereen die je liefhebt!

Lees ook  De 5 symptomen van een hartaanval, die alle vrouwen MOETEN weten!

SCHANDALIG! Ze sloeg haar bont en blauw: Haar school probeerde alles in een doofpot te stoppen!