in

Model onder vuur wegens haar DOORSCHIJNEND topje. Maar ze bijt stevig van zich af! (foto’s)

Charli Howard is haar naam. En de dame ligt op Instagram nogal onder vuur.

Dat heeft alles te maken met een foto die ze op 28 september deelde. Daarop is te zien hoe Charli in een iet of wat doorschijnend topje poseert op straat.

Enkelen van haar 294.000 volgers vonden haar kledingkeuze maar niets en lieten dat ook duidelijk merken. “Hoeveel mensen hebben laten weten dat je topje doorschijnend is?”, vraagt iemand op sarcastische wijze. “1 persoon, jouw papa”, weerlegt Charli.

Lees ook  Anna draagt ​​de ketting die ze van haar vriend kreeg – een jaar later ontdekt ze wat erin verstopt zit

“Het was echt warm!”
De dame neemt de tijd om op veel negatieve reacties te reageren. “Je bent zo mooi, maar dat topje vind ik maar niets. Het ziet er ook zó oncomfortabel uit”, klinkt het. “Het ondersteunt echt goed en je voelt je er wel ‘veilig’ in”, aldus het model.

Lees ook  Man staat buiten het verpleeghuis van zijn vrouw om 67-jarig jubileum te vieren nadat coronavirus ze scheidden

“Ik kan maar niet geloven dat je zo over straat liep. Het was ook koud die dag”, laat iemand nog weten. “Het was echt warm gisteren”, reageert Charli met een knipoog.

“Het topje ziet er maar ‘raar’ uit”, klinkt het verder nog. “Koop het dan niet, vaarwel”, bijt Charli verder van zich af. Hoog tijd om eens te kijken naar waar sommigen het blijkbaar moeilijk mee hebben:

5.500 euro boete voor een biertje

Een mug in je slaapkamer maar zie je ’m niet? Zo vind je de mug sneller