in

Mishandeld hondje voelt dat er iets mis is – vindt 3-jarig meisje bibberend in de vrieskou

Het hondje Petunia kwam verleden jaar april bij de Delta Animal Shelter binnen met 2 gebroken pootjes, haar maagje vol tapijt en gebroken ribben, schrijft Delta op hun Facebookpagina.

Ze herstelde gelukkig volledig en haar verschrikkelijke vorige eigenaar werd voor dierenmishandeling veroordeeld.

Bij een nieuw begin hoort een nieuwe start en Petunia heet nu Peanut. Ze is ondergebracht bij een geweldig en liefkozend nieuw gezin.

Het nieuwe gezin stuurde Delta een brief met een fantastisch verslag over hoe Peanut een klein meisje redde.

In het begin van dit jaar, rond 11 uur in de ochtend, begon Peanut de trap af en op te rennen, te huilen en te blaffen.

Lees ook  Zo zag zangeres Maan er vroeger uit

Ze spoedde naar haar baasje in de garage en maakte hem duidelijk dat ze naar buiten wilde.

Haar baasje liet haar naar buiten, waarna ze vliegensvlug door het veld achter hun huis rende. De man volgde haar en tot zijn grote verbazing vond hij een 3-jarig meisje, rillend en zonder kleding opgerold in foetushouding.

Hij pakte haar op, bracht haar naar binnen en belde de politie. Toen de ambulance en politie arriveerden kon het meisje maar één ding zeggen, “hondje”.

CBS News bericht dat het meisje gelukkig niet gewond was. Als Peanut haar niet tijdelijk had gevonden had het, met de temperatuur rond het vriespunt, heel anders kunnen aflopen.

Lees ook  Kantoorpand opgezegd door corona: 'Het team vergadert nu op de camping'

De ouders werden uiteindelijk in een huis nabij gevonden, waar ook nog een ander meisje woonde. Beide kinderen zijn uit huis geplaatst en zijn nu veilig, aldus Delta.

Peanut werd later in het zonnetje gezet voor haar fantastische daad!

Het is geweldig om te zien hoe Peanut geen seconde aarzelde en alles in haar macht deed om het meisje te redden! Zonder haar zou het meisje waarschijnlijk niet hebben overleeft in de vrieskou. Deel dit bericht met vrienden en familie als je haar actie ook zo mooi vindt!

Het stel wordt betrapt terwijl ze s*ks hebben in het park – de straf van de rechter is briljant

De kleine vos schreeuwt luid als de honden zich op hem storten, terwijl de jagers lachend toekijken. Plotseling komt een gestalte tussenbeide en grijpt het weerloze dier.