in

Milly kondigt de dag van haar dood aan. Het verhaal dat nu volgt is, hartverscheurend

Een 11-jarig meisje kondigde haar eigen dood aan tegen vriendjes op Instagram. Milly Tuomey stierf op 4 januari 2016.

Het meisje was ontevreden over haar uiterlijk en begon met kleine verminkingen aan haar eigen lichaam. Zo had ze op een dag “mooie meisjes eten niet” op haar lichaam gekrast en vertelde aan de vrienden op sociale media dat ze op een bepaalde dag gepland had om te sterven. Ze had tegen de huisarts ook verteld dat ze een geheim ‘zelfmoorddagboek’ onder haar bed bewaarde, net als medicatie.

“Toen we ontdekten dat ze Milly op Instagram aan haar vrienden had gezegd dat ze al een maand gekozen had waarop ze zou sterven, konden we dat niet geloven. We wisten niet wat te doen”, vertelt de mama van Milly. Ze namen hun dochter mee naar de huisarts. Daar vertelde ze tegen dat ze door de jaren heen niet tevreden was met zichzelf en herhaalde ze haar wens om te sterven.

Lees ook  Man gebruikt telefoon in busje, wordt opgepakt met 775.000 euro

4 januari
Vanaf eind november ging ze wekelijks in therapie. Op 1 januari had de familie samen een etentje en keken ze naar een film. Op die avond verklaarde Milly dat ze zich verveelde en ze verliet de kamer. Enkele momenten later werd ze in kritieke toestand aangetroffen en werden de hulpdiensten verwittigd. Ze werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis, maar daar overleed ze op 4 januari.

Lees ook  Moeder stopt 3-jarige dochter in bed, gilt als de buurvrouw een paar minuten later op haar deur klopt

Kindjes
In haar dagboek had ze geschreven dat ze ervan droomde om arts te worden. Ze wilde ook trouwen en kinderen krijgen. “Als ik 23 ben, wil ik mijn eerste baby en een jaar later mijn tweede. Als ik twee meisjes heb, wil ik hen Vanessa en Grace Tuomey noemen.”

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan anoniem contact opnemen op het gratis nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Moeder laat haar twee kinderen (2 en 3 jaar) alleen achter: Politie doet daarna verontrustende ontdekking

Vrouw wordt 10 jaar lang opgesloten met haar kinderen in deze kruipkelder. Ze wordt er m*shandeld en verk*cht, maar het ergste moeten de kinderen dan nog doorstaan