in

Miljuschka Witzenhausen’s nachtmerrie wordt werkelijkheid

Oh no! Miljuschka Witzenhausen’s nachtmerrie is werkelijkheid geworden. “Al weken hebben we een wanhopige zoon in huis. Hij is zo klaar met het geplaag. En het begint steeds opnieuw.”

Gekriebel
In haar nieuwste column voor Flair legt Miljuschka uit wat er aan de hand is. “Helaas heeft de zespotige, krabachtige plaaggeest intrek genomen in ons huishouden.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: Mensen die een goede band hebben met de buren, zijn gelukkiger!

Project ‘Elimineer hoofdluis’ wordt direct ingezet.” Dat betekent voor de moeder shampooën, inwerken, uitkammen en uitwassen van de haren. Klaar? Zou je denken…

De wanhoop nabij
“De realiteit is totaal anders. Ik ben 2 maanden bezig als een soort verdelger. Het is mij een raadsel waar ze vandaan komen en ik ben de wanhoop nabij.

Na overleg met de Jordanese schoonmaakcommissie – aka mijn tante, oma en moeder – besluit ik toch de lakens, knuffels, banken, stoelen en kleren onderhanden te nemen.”

Lees ook  Meisje (12) komt voor laatste kankerbehandeling naar ziekenhuis - dan wacht haar een enorme verrassing

“Inmiddels lig ik voldaan met een glas wijn op mijn bed. Ik weet zeker dat er geen neet meer in mijn huis leeft en alle hoofdluizen te grazen zijn genomen. Proost op een jeukvrije nacht!”

Comateuze vrouw hoort man waarheid fluisteren terwijl ze de stekker eruit trekken & vecht terug

Moeder en baby worden van vlucht gezet vanwege huidaandoening