in

Michael emotioneel over zijn vriendin Naomi…

Michael, de ex van Barbie, is helemaal gelukkig in Spanje in Torremolinos waar hij nu woont en dat komt vooral door zijn vriendin Naomi. In een emotioneel bericht verklaart Michael haar de liefde…

Naomi vertelt in de nieuwe vlog van beauty consulente Diana Gabriels openhartig over haar verstandhouding met Michael van der Plas zijn ex-liefje Barbie. “Ik snap heel goed dat ze het lastig vindt dat ik nu met Mike ben en voor de kinderen zorg.”

Lees ook  Wow! Yasmine van Ex On The Beach heeft nu blond haar

“Dat ideaalplaatje is natuurlijk in duigen gevallen”

Naomi vertelt helemaal happy te zijn met haar Michael. “We zijn heel erg verliefd. Ik ben echt tot over mijn oren verliefd. We zijn zo gelukkig samen, nu alweer zeven maanden.”

De twee leren elkaar kennen via sociale media. “Vanaf maart 2017 hadden we contact met elkaar. Maar dat was maar af en toe. Dan weer wel, dan weer niet. Pas in september zou ik naar hem toegaan. Dat heb ik toen uiteindelijk niet gedaan, want hij was toen heel druk met een feestweek in Spanje. Toen zei hij: ik weet het goedgemaakt, ik kom wel naar jou toe. Toen is hij naar Nederland gekomen en is hij meteen vier dagen gebleven.”

Lees ook  Tegen welke landen zal Waylon het in de halve finales van het Eurosongfestival moeten opnemen?

Nerveuze McDonald’s medewerkster friemelt tijdens auditie alvorens stem los te laten die hele zaal omver blaast…

Sylvie Meis krijgt veel kritiek op déze bikinifoto en dit is waarom…