in

Met dit huismiddeltje krijg jij gele t-shirts weer stralend wit! Het werkt echt goed!

Weg met gele oksels in witte shirts!
Het is heel vervelend: gele oksels in je witte t-shirt. Je kunt dan wassen wat je wilt, maar de gele vlekken gaan er niet meer uit. Wij hebben een hele handige tip voor je!

Het ziet er niet bepaald charmant uit: gele oksels in je witte shirt. Helaas is er maar weinig aan te doen: herhaaldelijk wassen laat de stof er niet beter uitzien en helpt overigens ook helemaal niets tegen de gele vlekken. Deze vlekken ontstaan overigens niet door het zweten zelf, maar door de deodorant die je gebruikt tegen het zweten. Deodorant bevat namelijk kleine deeltjes aluminium wat, als het zich mengt met zweet, geelbruine vlekken achterlaat in je t-shirt. Maar hoe krijgen we dit er weer uit?

Lees ook  Dief steelt auto met baby op de achterbank in Praag

Omdat voorkomen natuurlijk beter is dan genezen, is het aan te raden om te wisselen van deodorant. Let wel: deodoranten zonder aluminium werken wel minder goed tegen zweet. Is het hiervoor te laat en is het kwaad al geschied? Geen nood, je krijgt ze er namelijk heel goed uit door middel van aspirine!

Lees ook  Haar nagels waren alles voor haar – tot het noodlot ongenadig toesloeg.

Wat je hiervoor nodig hebt is vijf aspirinetabletten van ongeveer 300 mg. Los deze tabletten op in een emmer met een ruime hoeveelheid heet water. Stop de vieze kleding in de emmer en laat dit een nacht in de week staan (doe dit bijvoorbeeld voordat je gaat slapen). Laat hierna je kleding drogen zoals je dat normaal gesproken ook doet of stop de kleding nog even in de wasmachine. Je zult zien dat je was hierna weer stralend wit is!

Na het onkruid wieden overleed hij! PAS OP! Jij kan de volgende zijn!

‘Relletje om scheet’ Vliegtuig maakt noodlanding