in

Met deze tip kun je producten veel langer en beter bewaren! Heel handig!

Bewaar je producten in zakjes om er langer van te kunnen genieten!
Lekker wat nootjes, chips of snoepjes in een zakje achter de tv of voor onderweg. Ook kinderen eten zakjes snoep of zakjes chips maar wat als je het wilt opbergen voor de volgende keer? Je nootjes, chips of snoepjes zullen lang niet meer zo lekker zijn als je ze niet goed opbergt.

Als je langer wilt genieten van de lekkernijen tussendoor, dan is het belangrijk dat je zakjes goed afsluit. Goed bewaren is een must, want als je alles weg moet gooien doordat de smaak niet meer zo lekker is, is het ook zonde. Het wordt toch niet meer gegeten dus waarom weggooien als je het goed kan bewaren met deze tip.

Lees ook  Nederlandse man dood gevonden in Alanya

Doe Het ZelfMet deze tip kun je producten veel langer en beter bewaren! Heel handig!
zak

Snij of knip een fles een paar centimeter onder de opening met de dop open, net als hierboven. Doe dit wel voorzichtig! Zo heb je een deel van de bovenkant van je fles. Hiermee kan je het zakje straks goed afsluiten en het is klaar om een lange tijd te bewaren.

Lees ook  WAUW: deze vader viel in drie maanden tijd 18 kilo af en ZO ziet hij er nu uit!

Haal het dopje van de geknipte fles af en plaats het op het zakje. Trek de bovenkant van het zakje er doorheen. Is het gelukt? Dat was niet moeilijk.

Vouw het open stuk van het zakje over de fles heen totdat de dop op het flesje past. Draai de dop erop en klaar is je zakkensluitertje! Dat was super makkelijk en het is ook nog eens goedkoop.

WAARSCHUWING: draag jij wel eens elastiekjes om je pols? Dit is zeer gevaarlijk! Deel svp mee, bijna niemand weet dit!

WAARSCHUWING: heb je kinderen? Zorg dan dat dit niet bij ze gebeurt en waarschuw ze voor deze plant!