in

Met deze 60-seconden test weet je meteen of je ziek wordt of dat er lichamelijk is mis is!

Met deze gezondheidstest weer je binnen 60 seconden waar je aan toe bent!

De herfst en de winter zijn de seizoenen van de verkoudheid en de griep, meestal lopen we vanaf begin oktober met z’n allen massaal te snotteren en te hoesten. Vervelend, het lijkt haast of je er niet aan ontkomt.

Toch is het handig om te weten waar je aan toe bent als het gaat om griep of verkoudheid, dan kan je je er tenminste op voorbereiden. De kwaliteit van je algemene gezondheid kan je zelf binnen een minuut vaststellen. Om dit te doen, heb je een theelepel en een plastic zakje. Verwijder met het theelepeltje wat plak van je tong, bij voorkeur in de buurt van de keel.

Lees ook  Zwaargewonde en dode hond bij verwoestende woningbrand in Renkum

Wikkel het lepeltje in de plastic zak en plaats deze onder sterk licht gedurende ongeveer 6o seconden, dit versnelt de groei van bacteriën. Bij gezonde mensen zullen de afzettingen schoon zijn. Als er veel vreemde kleuren en geuren aanwezig zijn kan dit een vroeg teken zijn van problemen met je luchtwegen, nieren, darmen, lever of hormonen.

Lees ook  Je raadt vast nóóit hoe jong deze vrouw is! Bekijk hier haar leeftijd

Indien je een dergelijk slecht resultaat krijgt, kan je een arts bezoeken om uit te vinden wat het probleem is. Ook kan deze test laten zien of je een slechte adem hebt, iets waar mensen zich vaak niet bewust van zijn.

Mysterieus monster ontdekt in Australië

Wat afschuwelijk dit… een familielid met herpes verwoestte het gezicht van 3-jarige Sienna!