in

Met de “wildgroei” tussen haar ogen zorgt de knappe blondine voor verbaasde blikken.

De studente Sophia Hadjipantelli zorgt met haar foto’s op Instagram voor stof tot discussie. In het middelpunt staat daarbij wat er boven de ogen van de jongedame uit Zypern woekert: haar mono-wenkbrauwen.

Aan scheren denkt ze niet: om haar wenkbrauwen nog meer in de verf te zetten, verft ze haar wenkbrauwen pikzwart. Daarmee oogst ze op het internet niet alleen bewondering, maar ook hatelijke commentaren:

Lees ook  Man loopt 5 dagen met gigantische speeltje rond in darmen

“Je maakt helemaal geen statement met je mono-wenkbrauwen. Het toont gewoon aan dat je je zelf niet verzorgt”, schreef een Instagramgebruiker. “Je ziet er gewoon raar uit!”

Sophia laat zich daardoor echter niet afschrikken. “Ik vind persoonlijk dat mijn gezicht er zo beter uitziet. Anderen mogen denken wat ze willen”, aldus de dame uit Cyprus. “Ik ben wie ik ben, omdat ik zo wil zijn.”

Lees ook  Na de superwolfbloedmaan krijgen vandaag een supersneeuwmaan

“Je kunt je altijd wel een beetje aanpassen aan de maatschappij, maar wat het belangrijkste is, is dat je van jezelf houdt – je moet anderen tonen dat je jezelf niet voor hen zult veranderen.”

Wat vind jij van haar opvallende look? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden!

Te vroeg geboren baby was te klein en stervende. Dus deden artsen iets bizars wat haar leven redde.

Moeder ziet dat handjes van haar baby in sokken ingepakt zitten. Dan ontdekt ze het schokkende geheim van haar babysitter.