in

Yasmine van EOTB zwanger?

Het legendarische All Stars-seizoen van Ex On The Beach is afgelopen, maar de deelnemers blijven ook na het programma niet onopgemerkt. Vooral Yasmine van EOTB krijgt veel aandacht. Ze heeft momenteel 337.000 volgers op Instagram (wow!) en heeft de hoofdrol in de nieuwe clip van haar mede-EOTB-ster Elias. Al krijgt ze nu iets waar ze niet zo blij mee is: mensen vragen Yasmine massaal of ze zwanger is. Uhm. Watte?

Mensen zeggen tegen Yasmine van EOTB dat ze zwanger lijkt
Op Instagram Story deelt Yasmine van EOTB een screenshot van een berichtje dat ze van een volger heeft gekregen. Er wordt aan haar gevraagd waarom ze zwanger lijkt. Wat een onnodige opmerking! En dat vindt Yasmine ook. Ze is er helemaal klaar mee en legt uit:

Lees ook  Man ontslagen na stelen tasje van drie cent

“Ik krijg deze berichten de laatste tijd meer en meer. Ik ben gewoon bijgekomen ’cause I love food. Let a bitch live. Thank you.”

We kunnen haar niet anders dan gelijk geven: dat iemand voller lijkt, hoeft niet te betekenen dat iemand zwanger is. En het is ook niet netjes (en nodig) om zoiets aan iemand te vragen. Het kan een pijnlijke opmerking voor iemand zijn en je weet niet wat er op dat moment speelt in het leven van diegene.

Lees ook  Sarah epileert wenkbrauwen niet meer "Mannen geilen hier op"

Gelukkig kan Yasmine van EOTB heel goed voor zichzelf opkomen en snoert ze de nieuwsgierige volgers gelijk de mond.

Politie zet automobilist aan de kant vanwege extreem volgestouwde auto

Man moordt familie uit vanwege Bulgaars internetliefje