in

Mensen laten hun teennagels groeien voor bizarre nieuwe fashion trend. Dit zijn de 7 meest spraakmakende.

Schoonheidstrends komen en gaan, maar sommige zijn echt bizar. Denk alleen al aan de rare trends van de jaren 2010. Daar zien we alles van kronkelende wenkbrauwen tot mannelijke broodjes, gekke kleuren en veel te veel glitter. Natuurlijk is niets erger dan wat blijkbaar DE trend van de zomer van 2019 is – lange teennagels.

Ergens langs de lijn, stopten we met het beschouwen van lange teennagels als grof en onhygiënisch en begonnen we te doen alsof ze modieus waren. Nu kunnen we onterecht zeggen: “Bedankt, we haten het.”

De onderkant van je nagels is een van de smerigste delen van je lichaam. Nagels pakken en herbergen allerlei bacteriën. Het hebben van lange nagels is uiterst onhygiënisch.

Als je denkt dat acrylnagels beter zijn, denk dan nog eens goed na. Onderzoekers denken dat kunstnagels zelfs grover zijn dan natuurlijke. Het is gebruikelijk dat nagels kiemen dragen die braken en diarree veroorzaken. De beste manier om ze schoon te maken is met een nagelborstel – anders heb je een bacteriefabriek onder die acrylverf.

LEES OOK!
Broers in grote problemen nadat ze 17.000 flesjes hand sanitizer kochten om door te verkopen

Dit is natuurlijk allemaal voor vingernagels. Stel je nu eens voor hoeveel vuil je teennagels zijn. Ze zijn laag bij de grond, wat betekent dat ze al die vervelende kiemen de hele dag, elke dag oppakken.

1. Deze gelden ook als een verdedigingswapen.

Uiteraard zijn dit acryl. Maar alles aan hen is angstaanjagend, van de lengte tot de kleur tot die scherpe punten. Waarom zou iemand willen dat zijn tenen er zo uitzien?

2. Deze vallen wel mee.

Aan de andere kant van het spectrum valt de trend van de lange teennagels wel mee. Je zult misschien niet merken dat ze lang zijn, tenzij je echt hebt gekeken. Maar toch, wat is het punt?

3. Nee, vind dat niet leuk.

Er is niets mis mee om je tenen een beetje verblinding-verblinding te geven tijdens een nacht wanneer je uitgaat. Maar de lange teennagels zelf zien er gewoon niet goed uit.

LEES OOK!
Hartverscheurende foto laat zien hoe vrouw groot nieuws bekend maakt aan haar opa in verzorgingstehuis

4. Kun je je voorstellen dat je per ongeluk tegen iets aan schopt?

Afgezien van het feit dat ze er bizar uitzien, beperken de lange teennagels je keuze in schoenen en sokken ernstig. Je loopt ook het risico om er een af ​​te rukken als je per ongeluk je teen stoot.

5. Nee, nee, nee.

Dit komt tot het uiterste einde van de dingen en het is gewoon niet goed. Alle kleuren in de wereld gaan niet verbergen dat je lange, griezelige adelaarsklauwen aan je voeten hebt.

6. Er gaat niets boven een Franse pedicure.

Deze persoon ging voor een klassieke look. Franse manicures en pedicures zijn geweldig. Maar dit is zoveel meer Franse pedicure dan je ooit nodig zou hebben.

7. Geel is geen goede kleur.

Nog erger dan de lange, geslepen teennagels hier is die vreselijke pus-gele kleur. Als je de lange teennagellook gaat doen, kies dan een kleur die iets anders zegt dan ‘Geïnfecteerde teennagel’.

Elizabeth: “Ik heb mijn haar al 6 jaar niet meer gewassen”

Zoon (15) van Femke Halsema blijkt zware crimineel – Halsema ontkent