in

Meng een beetje zout en olijfolie en voorde komende 5 jaar heb je geen pijn meer….

De meeste mensen maken gebruik van voorgeschreven medicijnen en pijnstillers voor elk gezondheidsprobleem. Dat is schadelijk voor de gezondheid, omdat deze geneesmiddelen steeds negatieve bijwerkingen veroorzaken. In tegenstelling tot deze medicijnen,zijn de natuurlijke remedies veel effectiever zijn en veroorzaken geen negatieve bijwerkingen.

Bijvoorbeeld: als je lijdt aan nek osteochondrose, dat is zeer pijnlijk en frustrerende conditie, je kunt het behandelen met de volgende zelfgemaakte remedie, in plaats van pijnstillers. Deze oplossing is zeer eenvoudig te maken.

ingrediënten:
10 eetlepels hoge kwaliteit zout
20 eetlepels ongeraffineerde olijf- of zonnebloemolie
Voorbereiding:
Combineer deze ingrediënten in een aantal glazen potten en sluit deze goed. Laat het 2 dagen staan. Na die 2 dagen , is je remedie klaar voor gebruik.
Hoe te gebruiken:
Gewoon op de pijnlijke plek insmeren in de ochtend, vlak na het ontwaken. Wrijf de remedie op je huid. Begin met 2-3 minuten, vervolgens stapsgewijs verhogen. Volgens de medische experts zijn 20 minuten genoeg. Neem dan een vochtige doek, en veeg het behandelde gebied af. In het geval dat je een wat geïrriteerde huid hebt, breng wat babypoeder aan om het onaangename gevoel te verlichten.
U zult positieve resultaten zien, in slechts 10 dagen. De remedie zal de circulatie van de spieren regenereren in het kraakbeen en botweefsel. Je zal geen hoofdpijn meer hebben, omdat deze remedie de doorbloeding en het gezichtsvermogen verbetert.
Het zal ook giftige stoffen elimineren, omdat je stofwisseling aanzienlijk word versterkt. Je zult je waarschijnlijk een beetje duizelig voelen na de massage, maar dat is normaal. Wees niet bang voor eventuele bijwerkingen,want die zijn er niet. Deze oplossing wordt aanbevolen voor iedereen die hoofdpijn en soortgelijke gezondheidsproblemen ervaart.

Lees ook  Meisje van 18 maanden overleeft val in een put. 30 jaar later komt ze met haar verhaal

Hond, die op het punt stond geadopteerd te worden, weigerde haar beste vriend achter te laten

Zeis versus motormaaier. Wie denk je dat deze ‘oneerlijke’ wedstrijd gaat winnen? De mens of de machine?