in

Meisjes deden mee aan dansles, maar toen sprong hun moeder ertussen en stal volledig de show

Phil Wright is een choreograaf die met een geweldig idee kwam. Hij vond het geweldig om een dansles voor volwassenen en kinderen te hebben. Normaal gesproken scheiden de dansleraren de lessen naar leeftijd. Phil had geen idee of zijn idee zou werken.

Een ongewone dansles
Voor de meeste van zijn lessen waren de ouders blij om hun kind te verlaten en een uurtje te pauzeren. Phil wist niet zeker of de ouders die tijd alleen zouden opgeven om met hun kinderen te dansen. Tot zijn verbazing wilden alle ouders deelnemen aan een ouder-kind klas. Hij was nog meer verbaasd toen de video’s van die klas viraal gingen.

Lees ook  Flinke domper voor Anna Nooshin

Voordat Phil met zijn ouder-kindklas begon, choreografeerde hij routines voor artiesten als Chayanne, Pitbull, Will Smith en Nicki Minaj. Zijn enige droom was om zijn passie en liefde voor dans te verspreiden met studenten over de hele wereld, meldt Playground LA.

De ouder-kind klas begon met het oefenen van het Earth, Wind & Fire lied, “Let’s Groove,” samen. Al snel was het tijd om hun optreden op te nemen. Iedereen was nerveus voor het grote moment. Ze hadden geen idee of het optreden een geweldig succes zou worden of een complete sukkel.

Lees ook  Je lichaam waarschuwt vroeg voordat je Alzheimer krijgt – 10 symptomen die je moet weten

De dag van de voorstelling was aangebroken. Tot ieders verbazing was de dans volkomen vlekkeloos. Ze raakten elke beweging in de choreografie zonder problemen. Terwijl ze dansten, keek Phil met een gevoel van trots naar hen. Hij had hen wekenlang de routine geleerd en ze hadden zijn stoutste verwachtingen overtroffen. Je kunt in de video hieronder zien hoe geweldig de dansroutine bleek te zijn.

Wat vind je van deze ouder-kind dans? Als je dacht dat deze video geweldig was om naar te kijken, help dan je vrienden in de groef door ze over deze video te vertellen!

Wauw: Miljuschka laat haar ‘plus-size’ body zien in een te kleine bikini!

Wauw: De vriendin van Dylan Haegens heeft een figuur op stront-jaloers op te zijn