in

Meisje werd zonder gezicht geboren, verbaast artsen en tart internettrollen

Juliana Wetmore had een moeilijke start gehad in het leven. Haar moeder Tami had een moeilijke bevalling en ze kreeg Juliana niet meteen te zien. Dus nam Thom Wetmore een foto van hun dochter om zijn vrouw voor te bereiden op het schokkende uiterlijk van Juliana.

Juliana Wetmore werd geboren met 40 procent ontbrekende botten in haar gezicht. Ze heeft een genetische afwijking genaamd Treacher Collins Syndroom. Deze zeldzame ziekte tast de beenderen in het gezicht aan, maar leidt doorgaans ook tot ademhaling-, gehoor- en eetproblemen.

De ouders van Juliana maakten snel uit dat ze anders geboren werd om een reden. Helaas had niet iedereen evenveel begrip voor haar aandoening.

Lees ook  Man (27) moet drie jaar zitten na ver krachting van broer en mis bruik van baby

Een internettrol ging zover met te zeggen dat ze euthanasie hadden moeten plegen op Juliana. Gelukkig kon de familie deze vreselijke reactie negeren. Ze weten dat Juliana een speciaal doel in het leven heeft en dat ze anderen zal leren om een boek niet op de kaft te beoordelen.

Sindsdien ontvangen ze ongelofelijk veel steun van wildvreemden die hen kaartjes en berichtjes sturen.

“Dit verhaal is zoveel groter dan ons”, zei Thom.

Vandaag is Juliana 13 jaar oud en heeft ze al 45 operaties achter de rug. Ze is een erg intelligent en artistiek kind. Bovendien gaat ze ook erg graag naar school. Thuis krijgt ze heel wat aandacht van haar grote zus Kendra die Juliana ook regelmatig zegt hoeveel ze wel van haar houdt.

Lees ook  Vlaamse (41) sterft aan dosis drugs in rode wijn: politie waarschuwt voor fles uit Nederland

Juliana heeft ook een heel bijzonder zus genaamd Danica. Danica woonde in een weeshuis in Oekraïne toen Thom en Tami haar vonden. Het adoptieproces duurde echter twee jaar voordat Danica eindelijk echt bij hun gezinnetje zou horen! Sindsdien hebben ze nog twee kinderen geadopteerd.

Danica en Juliana hebben zoveel geluk dat ze zo’n liefdevolle familie hebben. Bekijk het verhaal van Juliana Wetmore hieronder en vergeet dit inspirerende bericht niet te DELEN met iedereen die je liefhebt!

De man laat de dokter ziet wat er op zijn arm groeit. De arts knikt tevreden en verwisselt het verband

Mama baart identieke tweelingjongetjes, maar 13 dagen later merkt ze, dat 1 van hen er anders uit begint te zien