in

Meisje van 12 jaar heeft een tumor zo groot als een voetbal. Artsen hebben dramatisch nieuws

Een 12-jarig Afrikaans meisje is verstoten door de maatschappij. De reden is dat ze een tumor heeft zo groot als een voetbal.

Kaltoumi, zo heet het meisje, kreeg te horen dat ze door de tumor nog maar drie maanden te leven had. Eten zou heel moeilijk worden en uiteindelijk zou de gigantische tumor haar verstikken.

Lees ook  Kinderarts opereert zonder toestemming van familie – dan wordt de dochter wakker en wat ze zien is hartverscheurend

Maar dat was buiten de artsen van het medisch schip ‘Africa Mercy’ gerekend. Zij meerden aan om Kaltoumi te helpen.

Operatie
Intussen is de tumor al een heel stuk kleiner na een operatie. Kaltoumi had geen geld om een medische behandeling te kunnen betalen.

Het meisje hoopt nu snel terug naar school te kunnen gaan. Ze wil ook helpen op de boerderij van haar ouders. De grootste droom van Kaltoumi is om ooit te kunnen trouwen en kinderen te hebben.

Lees ook  Seconden in de auditie onderbreekt Simon de tiener en eist nieuw en moeilijk nummer om hem van z’n sokken te blazen….

Man wordt razend op zijn kitten van elf weken oud is. Hij had een krab gekregen van het katje. Wat voor gruwelijke dingen hij daarna met het diertje deed is om de tranen van in de ogen te krijgen

Moeder komt thuis met haar pasgeboren baby na een lange autorit maar schrikt zich rot. Er komt plots wit schuim uit haar neus en mond, maar daar blijft het niet bij