in

Meisje pest kankerpatiënte omdat ze kaal is – Maar dan leert haar moeder haar een lesje die ze niet snel zal vergeten

Degene die pesten laten vaak diepe littekens bij hun slachtoffers achter. Pesten komt in vele verschillende vormen en maten en vandaag de dag is er een nieuwe anonieme manier van pesten bijgekomen via social media.

Als ouder zijnde kan ik me niet voorstellen wat ik zou doen als ik erachter zou komen dat één van mijn kinderen een pestkop zou zijn. In de video hieronder zien we de reactie van een moeder op het moment dat ze erachter komt dat haar dochter een pestkop is. Deze video verspreidde zich razendsnel over het internet en de meningen zijn er erg over verdeeld.

Lees ook  Vrouw loopt snee aan duim op in nagelsalon, verliest maand later bijna haar arm

We hebben allemaal de videos gezien waarbij de ouders hun kinderen dwingen om hun excuses aan te bieden, maar deze video gaat nog een aantal stapjes verder.

Nadat deze moeder erachter kwam dat haar dochter een kankerpatiënte pestte omdat ze kaal was, besloot ze drastische maatregelen te nemen en haar dochter een harde les te leren. Waarbij ze het hele incident op video vastlegde en het op social media plaatste.

Lees ook  Zo zien de kinderen van lange frans er nu uit

Om haar dochter te straffen voor haar slechte gedrag besloot ze haar haar af te scheren! Zoals je in de video kunt zien is het meisje hier totaal niet blij mee.

Bekijk nu hieronder de video:

Dames, lees dit: deze vaak genegeerde signalen kunnen wijzen op borstkanker.

Deze baby krijgt zijn eerste tattoo – DIT kan toch echt niet!